Ghinionul lui Culiță Sterp continuă. Cântărețul a fost jefuit chiar în plină zi, în fața hotelului unde urma să se cazeze

Data publicării:
Sursa foto: Culiță Sterp, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culiță Sterp, Instagram

Culiță Sterp a fost jefuit, în plină zi, chiar în fața cazării unde stătea pentru un eveniment.

​Cântărețul Culiță Sterp are parte de ghinioane în ultima vreme. După ce a fost jefuit în Italia, în urmă cu doar câteva luni, artistul a pățit-o din nou. 

În timp ce se afla cu formația sa în Cluj-Napoca pentru un eveniment, li s-au furat două bagaje, chiar din fața porții unității de cazare. Partea bună este că întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar unul dintre membrii formației a reușit să îl prindă pe făptaș, după aproximativ o oră de căutări.

După ce au ajuns de la un eveniment, Culiță și trupa acestuia voiau să ducă bagajele la cazare. O dubă a oprit în fața porții, iar hoții nu au stat nicio secundă pe gânduri și au luat două bagaje care rămăseseră la poartă și urmau să fie duse în camerele artiștilor. A fost anunțată poliția, iar între timp, unul dintre membrii formației a plecat în căutarea celor care i-au jefuit, în speranța că îi va găsi și își vor recupera lucrurile. După ce a reușit să își recupereze bagajele, Culiță Sterp a decis să își retragă plângerea.

Te-ar putea interesa și: Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”

„Le-a luat și a plecat”

„Haideți să vă povestesc cum ni s-au furat două bagaje, din Cluj Napoca, chiar din fața cazării! S-au dat jos băieții cu bagajele, când am ajuns de la cealaltă cântare, de la Suceava. Aveau vreo cinci, șase bagaje, nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte înăuntru.

A venit un domn cu o dubă, le-a luat din mers, parcă nici nu a oprit mașina. Le-a luat și a plecat și ce credeți? Am sunat la poliție. S-a dus Vlad, să îl caute prin cartier (unul dintre membrii formației), după o oră jumate. L-a căutat 20 de minute și l-a găsit Vlad, în trafic. Nu l-am mai dat la poliție. Ne-am retras plângerea”, a povestit Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

În urmă cu câteva luni, Culiță a povestit cum mașina sa a fost spartă, în timp ce se afla în Italia pentru un eveniment. Paguba a fost, conform artistului, de aproximativ 5.000 de euro. Acesta nu este singurul eveniment nefericit prin care a trecut cântărețul. Acum aproximativ doi ani, Culiță a declarat că cineva i-a furat seiful în care avea o sumă uriașă, și anume 200.000 de euro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel