Această rețetă de ghiveci de legume cu orez este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
2 cepe
2 ardei
4 roșii coapte
5 linguri ulei
1/2 cană orez
sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa trebuie tocată mărunt, la fel și ardeiul. Se pun într-o tigaie la călit. Se presară cu puțină sare și se lasă până se înmoaie.
Roșiile trebuie crestate la un capăt și puse în apă clocotită. Se lasă 1 minut și se decojesc. Se toacă bucuri,
Se pun peste legume și se lasă la fiert pentru 8 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Orezul se pune la fiert cu 1 linguriță de sare. Se scurge de apă și se pune peste ghiveci. Se amestecă și se adaugă sare.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News