Ghiveci TRADIȚIONAL. Cea mai apreciată rețetă de către români

Data publicării:
Ghiveci tradițional, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Ghiveci tradițional, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Ghiveciul tradițional este una dintre cele mai apreciate preparate. Nimeni nu îi poate rezista.

INGREDIENTE: 

2 cepe mari

1 ardei mare gras

2 roșii mari

ulei de măsline

1 ou

sare, piper

MOD DE PREPARARE: Se taie ceapa julien, ardeiul fâșii potrivite și roșiile se opăresc și se decojesc, apoi se taie felii. Într-o tigaie se pune ulei de măsline, ceapa să se înmoaie puțin, apoi se adaugă ardeiul. Se călește cca 10 min, să devină moi, apoi adăugăm roșiile, mai lăsăm cca 10 min , adăugăm sare, piper și apoi la final un ou . Amestecăm și după 5 min stingem aragazul și acoperim 2 min.

 

POFTĂ BUNĂ!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel