Giani Kiriță nu a citit niciodată o carte în viața lui. Cum a reacționat Teo Trandafir când a auzit

Data publicării:
Giani Kiriță, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Giani Kiriță, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Giani Kiriță a făcut mai multe confesiuni pe care publicul nu le știe cu privire la trecutul său. 

Giani Kiriță a fost invitat în podcastul Gând la Gând cu Teo, acolo unde a făcut mai multe confesiuni neștiute despre trecutul, familia și cariera sa. Printre altele, Teo Trandafir a adus în discuție și cultura, când a fost uimită să audă faptul că fostul dinamovist nu a răsfoit prea multe cărți la viața lui.

„Tu cu zâmbetul ăla, mi-ai trântit-o pe aia grea...”, a spus Teo Trandafir.

„Eu am citit foarte mult la viața mea, nu vreau să spun cât, pentru că o să te dau pe spate. Nu am citit nimic. Am plecat odată în cantonament, în Spania, iar la vremea aia apăruse o carte, iar pe mine m-a atras o parte din ea. Am luat cartea, dar ce crezi? Am dat direct și am căutat unde era partea aia și aia am citit.”, a declarat Giani Kiriță, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan reacționează: „Asta nu înțeleg oamenii”

Educația primită de la mama sa

Mama sportivului a divorțat de tatăl său pe când acesta avea doar 3 ani, astfel încât femeia a încercat să fie și figura paternă și să le ofere copiilor ei cea mai bună educație. Astfel, Giani Kiriță își amintește cum aceasta a fost mereu extrem de strictă, cerându-i întotdeauna disciplină, punctualitate și ordine. Chiar dacă în copilărie aceste lucruri nu erau privite neapărat cu ochi buni, în viață, dar mai ales în cariera de sportiv, acesta spune că a avut extrem de mult de câștigat de pe urma lor.

„A fost și tată, mie mi-a prins foarte bine. Poate la un moment dat nu-mi plăcea că mă tot toacă. Eu veneam acasă cu ghetele și îmi spunea să mi le spăl. În Turcia aveam antrenamentul la ora 10:00, iar la 9:00 trebuia să fii în vestiar, dacă întârziai cu 10 secunde, 500 de euro amendă. Cam scump. Acum am rămas traumatizat. Tot cercul meu de prieteni este terorizat de asta. Eu zic că este o calitate.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldpay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

Nu a ținut legătura cu tatăl său

După ce femeia a ales să divorțeze, Giani Kiriță își amintește cum bărbatul i-a terorizat o perioadă, după care a început să-l urmărească la orice pas. Cu toate acestea, cei doi nu au luat niciodată legătura, iar sportivul explică de ce.

„Mama a divorțat de el când eu aveam 3 ani și atât, la revedere. Eu jucam unde m-am născut și îl vedeam că stă în spatele porții, dar eu mă întreb de ce nu a venit niciodată să vorbească cu mine. Mama a avut o viață foarte grea cu el și după ce au divorțat, tot spărgea geamuri, făcea urât. Apoi am început să joc fotbal, îl vedeam acolo, dar nu a venit niciodată să vorbească cu mine. Știind ce a pățit mama, am rămas cu trauma aia și nu am avut niciodată pornirea să vorbesc cu el, nu a făcut nimic.”, a mai povestit Giani Kiriță. 

Te-ar putea interesa și: Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel