Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Latifundiarul din Pipera refuză să îl ajute: ”Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui”

Data publicării:

Gigi Beclai a dezvăluit motivul pentru care refuză să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu. 

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. De la bani și femei, fostul om de afaceri a ajuns să stea într-un azil și să ceară ajutorul apropiaților. Și Gigi Becali a auzit de povestea lui Irinel Columbeanu, însă, deși mulți se așteptau să îi sară în ajutor, acesta l-a pus la punct de fostul afacerist.

Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil

Gigi Becali recunoaște că nu își explică cum de Irinel Columbeanu a ajuns într-o asemenea situație, însă îi pare rău că trebuie să îndure aceste lucruri. Cu toate astea, latifundiarul din Pipera nu s-a grăbit să îi sară în ajutor și este de părere că Monica Gabor și fiica lui ar trebui să facă acest lucru. 

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Gigi Becali este de părere că Irinel Columbeanu nu a știut să aibă grijă de afaceri

Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu și consideră că acesta nu a știut cum să își gestioneze afacerile și din acest motiv a pierdut tot ce a agonisit o viață. 

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este una critică

Ion Cassian, proprietarul azilului, a spus că starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu este una bună, însă îi face destul de bine mediul în care este acum. 

 ”Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, spunea Ion Cassian, proprietarul azilului, pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel