Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Data publicării:
Sursă foto: Gina Pistol/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol va prezenta show-ul culinar atât de așteptat! Au început filmările pentru MasterChef, iar fanii emisiunii sunt în delir după ce au aflat componența echipei.

Pagina de Instagram a show-ului a postat o imagine cu Gina Pistol (probabil cu ținuta pe care o va avea partenera lui Smiley în cadrul primelor episoade) în care au etichetat-o pe vedetă și au făcut anunțul mult așteptat. 

Gina Pistol și-a arătat și ea entuziasmul cu privire la această mișcare, spunând în secțiunea de comentarii un scurt „Fantastic”, urmat de un emoticon cu inimioară.

Citește și: Gina Pistol va prezenta MasterChef? Videoclipul prin care Smiley le-a dat de gândit fanilor: „Abia aștept să te văd la ProTV, Gina”

Mai departe, pagina oficială a emisiunii a etichetat-o în postare atât pe Gina Pistol, cât și alte persoane. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MasterChef Romania (@masterchefro)

 

În urmă cu puțin timp, cei trei bucătari celebri în România, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, au oferit detalii legate de lansarea noii producții. 

Cătălin Scărlătescu: Era normal să fie o știre atât de importantă, pentru că noi am început era jurizării farfuriilor în Țara Românească. Deci cu noi a început practic acest spectacol gastronomic.

Florin Dumitrescu: Am deschis avizierul și ne-am uitat să vedem ce restanți avem de plătit după atâția ani, practic.

Sorin Bontea: Sincer, abia aștept să iau tot culoarul ăla pe care îl vor parcurge și concurenți.

Aceștia și-au arătat entuziasmul față de viitorii concurenți pe care îi vor juriza în viitorul apropiat, lăsând publicului român un show de neuitat.

Împreună și cu Gina Pistol, MasterChef România va avea o echipă completă, mulți fiind curioși despre relaționarea prezentatoarei cu cei 3 bucătari.

La postarea cu Gina Pistol a comentat și Smiley; „Hai și!” a spus artistul, care împarte o casă și o fetiță cu Gina.

Mai mult, unii fani se întreabă cum reușește prezentatoarea să facă față programului, având în vedere că în trecut spunea cum „este dificil să fii mamă”:

„Bravo, bravo, dar nu era vorba că e obosită.. programul încărcat.. familia.. una, alta? Nu mai înțeleg nimic”, a spus unul dintre vizualizatorii postării MasterChef.

Citește și: Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, detalii din culisele MasterChef. Când începe emisiunea de pe Pro TV: „Mi se pare spectaculos”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel