Gina Pistol, dezvăluiri despre relația pe care o are cu părinții săi: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube:/ Damian Draghici
Descriere foto: Captură video: YouTube:/ Damian Draghici

Gina Pistol a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, unde a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu părinții săi.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 42 de ani, blondina este de mulți ani în lumina reflectoarelor, având o carieră longevivă în televiziune, pe parcursul căreia s-a făcut remarcată în cadrul emisiunilor pe care le-a prezentat, reușind să ajungă la inima publicului prin frumusețea și naturalețea de care a dat dovadă. Însă, copilăria sa nu a fost una roz.

Gina Pistol, dezvăluiri despre relația cu părinții

În cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, vedeta a mărturisit că părinții săi s-au despărțit când avea doar 6-7 ani, și că tatăl ei și-a făcut o altă familie.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă, pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie”, a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

„S-a rupt legătura noastră emoțională”

Vedeta recunoaște că această experiență a lăsat urme adânci și că există provocări în menținerea unei relații apropiate cu părinții săi. Gina Pistol a mărturisit că, deși o iubește pe mama sa, legătura emoțională dintre cele două s-a rupt.

„O iubesc pe mama, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Nu știu care sunt poveștile reale. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie”, a precizat Gina Pistol.

Aceasta a explicat că a fost și la psiholog, dar cu timpul a realizat că este mai bine să nu forțeze lucrurile.

„E bine să nu forțezi lucrurile. Nu am cum să refac aceste lucruri. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, care sunt lecțiile mele nevindecate de altfel. Am o grămadă de vindecat”, a mai spus Gina Pistol în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Youtube video image

Citește și: Gina Pistol a apelat la terapie, după ce a devenit mamă: „Mai am momente când ridic vocea, dar sunt mult mai calmă ca înainte”

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Gina Pistol

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, declara Gina Pistol, pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel