Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are, de fapt, soția lui Smiley

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

S-a aflat ce studii are Gina Pistol și ce a însemnat în viața ei examenul de bacalaureat.

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât, la ora actuală, se bucură de foarte multă popularitate și simpatie din partea publicului său. Soția lui Smiley a prezentat mai multe show-uri celebre de-a lungul timpului de la Antena 1, printre care Asia Express sau Chefi la cuțite, care au propulsat-o direct în topul prezentatorilor din țara noastră. Are multă charismă, prezintă de fiecare dată profesionalism și știe să se facă plăcută în fața unei țări întregi. Cu toate acestea, se pare că a învățat ce este televiziunea pe parcurs, întrucât vedeta nu are niciun studiu în domeniu.

Ba mai mult, potrivit cancan, se pare că frumoasa blondină nu ar fi susținut nici măcar examenul de bacalaureat, întrucât aceasta a fost nevoită să se angajeze de la vârsta de 17 ani,  astfel încât nu a mai avut timp pentru studii. Vedeta nu a avut deloc parte de cea mai ușoară copilărie fiind părăsită de mamă, iar tatăl implicându-se extrem de puțin în creșterea sa. În acest sens, bunica a fost cea care a crescut-o, astfel încât prezentatoarea a fost nevoită să o susțină pe femeie și să ajungă, cât mai rapid, pe cont propriu, din punct de vedere financiar.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, videoclip emoționant din ziua nunții: „E ceva ce parcă am așteptat toată viața” / VIDEO

Ce meserie are la bază Gina Pistol

La bază, soția lui Smiley este optician, iar în trecut, visa să devină bijutier. Aceasta nu avea deloc aspirațiile pe care le are astăzi și nici măcar nu îndrăznea să viseze la televiziune. Cu trecerea timpului, a venit și oportunitatea de a poza în revista pentru adulți a vremii, de unde au început să vină și multe schimbări în viața vedetei, care începea să cunoască faima.

„Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat ca operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy.

Eu eram cu părul prins, eram un copil. Eram frumușică, da. La casting, singurul care m-a simpatizat a fost Boerescu, Florin Călinescu nu m-a plăcut deloc, nu știu de ce. Cred că a contat mult și felul meu de a fi”, a povestit Gina Pistol  în podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar.

VEZI și: Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor. De ce au ținut cont cei doi: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…”

Gina Pistol s-a retras de o vreme din televiziune

Acum, ajunsă la vârsta de 42 de ani, Gina Pistol este o femeie de succes, care-și poate lua deciziile după bunul plac, întrucât nu mai depinde de nimeni si nimic. Tocmai datorită acestui lucru, aceasta s-a retras în urma cu ceva timp din televiziune, când a decis că familia este mai presus de orice.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. 

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.”, a fost o parte din mesajul postat de Gina Psitol pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel