Gina Pistol și Smiley,confesiuni sincere la un an de la căsătorie. Cum le-a schimbat viața fetița lor, Josephine

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Smiley Omul/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Smiley Omul/Instagram

Smiley și Gina trăiesc o frumoasă poveste de iubire și, din rodul dragostei lor, a luat naștere Josephine, dar hai să vedem cum se simt cei doi, la un an de la căsătorie.

Mereu în lumina reflectoarelor, Gina și Smiley au încercat să-și țină departe fiica de viața publică și rare au fost momentele când au dat din casă. Asta până recent, când cei doi și-au deschis sufletul și au povestit despre cum se simt la un an de la căsnicie și despre ce cum le priește „meseria” de părinți:

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „La Măruță”, Gina și Smiley au povestit despre cum e acum viața în trei și cât de mult s-au schimbat prioritățile în ultimul timp. 

„De când a apărut Josephine în viața noastră, totul s-a schimbat. Am reevaluat totul în viață și da, s-au așezat altfel. Stau mai mult acasă decât de obicei, mă joc mai mult decât de obicei. Bărbații au un rol de sprijin în toată această poveste, mamele duc greul. Pentru mine, important este ca Gina să fie bine și fata noastră în siguranță.”, a declarat Smiley, pentru emisiunea precizată anterior.

Gina Pistol a ținut să-l completeze și a amintit de unul dintre cele mai grele momente prin care au trecut în calitate de părinți.

„Cel mai greu moment pentru noi fost atunci când am înțărcat-o pe Josephine, pentru că eu, cumva, trebuia să lipsesc din peisaj și Andrei trebuia să-mi țină locul și a fost greu și pentru mine, pentru copil și pentru Andrei. A fost un moment, ea plângea ăn pat, eu plângeam culcată lână pat, că nu trebuia să mă vadă.”, a adăugat frumoasa Gina.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Cu cine seamănă mai mult Josephine. Micuța e sau nu fata lui tata?

Josephine este un copil pe care și l-au dorit extrem de mult Gina și Smiley, iar micuța lor le-a dat contur vieții. Întrebați cu cine seamănă mai mult aceasta, Gina Pistol a mărturisit că e la fel de talentată precum e tatăl ei și că deja are ureche muzicală.

„Este un copil minunat, este foarte funny, este foarte empatică, este foarte blândă. A preluat bunătatea de la amândoi și, în lumea în care ea va crește,. nu știu dacă bunătatea va fi o calitate. Mi-e frică să nu fie un om prea bun pentru lumea în care va crește ea.  Are o ureche muzicală foarte bună și gusturi muzicale, dar și eu am gusturi muzicale foarte bine, de aia m-am măritat cu Andrei.”, a mărturisit Gina Pistol.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Ce își dorea Smiley să devină când era un simplu puști: „Am ajuns cântăreț din greșeală!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel