Giovanni Becali a fost ca un tată pentru Borcea. Ce spune afaceristul despre timpul petrecut împreună la închisoare

Data publicării:
Youtube / Wownews
Descriere foto: Youtube / Wownews

Giovanni Becali a spus multe cuvinte frumoase la adresa lui Borcea, pe care îl vede mai apropiat decât și-ar fi închipuit publicul. Ce spune afaceristul despre fostul președinte Dinamo București.

Giovanni Becali și Cristi Borcea au împărțit o întreagă istorie, mai ales pe durata închisorii. Cei doi au fost colegi la penitenciar, iar Cristi Borcea îl ajuta cât se putea de mult pe afaceristul care i-ar fi fost aproape ca un tată.

Giovanni mai spune că actuala sa parteneră, Valentina, este o femeie extraordinară, iar Borcea nu le neglijează nici pe fostele iubite, cu care are copii.

Mai departe, afaceristul este impresionat de calitatea lui Borcea, care și-a crescut toți copiii în mod egal, având grijă atât de fostele neveste, cât și de familia sa.

„Borcea este un prieten adevărat. Eu țin la el, chiar și cu toate excentricitățile lui, cum ar fi vopsitul părului. La un moment dat, voia să mă vopsească și pe mine, îmi aranja sprâncenele, mă tundea acolo, în închisoare. Eu îmi tăiam unghiile, iar el îmi făcea pedichiura pentru că avea un aparat performant.

E un prieten adevărat și mă bucur că îi merge bine, că a mai făcut niște copii cu Valentina. Toți sunt frumoși. Acum 2-3 ani am plecat la Istanbul și era acolo fiul lui cel mare cu Alina, care urma să plece în Miami. Stătea lângă mine și a început să plângă, spunând că tata promisese că vine, dar ce să-i facem, el are grijă de toți copiii lui.

Este un om incredibil. Are trei neveste: pe Mihaela, căreia i-a dat și un hotel, pe Alina, căreia i-a lăsat un apartament. Era gelos în închisoare pe Alina că avea un prieten cubanez, bogat. Și o are pe Valentina. Gata, acum s-a liniștit, s-a atașat de Valentina și o iubește”, spune Giovanni Becali, la Wownews.

 

Youtube video image

 

Se simte mai bine ca niciodată

Deși are 73 de ani, Giovanni Becali admite că se simte mai bine ca niciodată, mai ales că face sport zilnic, de întreținere. Deși nu a băut alcool la viața lui, când petrecea timpul prin casinouri obișnuia să fumeze foarte mult, motiv pentru care a avut mai multe probleme de sănătate.

Se fac 11 ani de când afaceristul s-a lăsat de fumat, nemaiputând să suporte astăzi mirosul de fum de țigară.

„A avut grijă de familie, de mama și tatăl lui, de toți. A fost și bolnav, a făcut și o operație pe cord. Eu mă simt extraordinar, parcă nu am avut niciodată nimic. Fumam șapte pachete de L&M când stăteam la cazinou 24 de ore. Nu beau alcool, dar beam Coca-Cola cu gheață. Au trecut 11 ani de când nu mai fumez.

De aceea mă deranja fumul lui Borcea. Și el a trecut prin multe, dar acum s-a echilibrat, câștigă bine, are o nevastă care îl iubește. Dacă mergi la New York, o vezi pe Valentina pe toate clădirile de acolo. Borcea a fost ca un fel de primul meu copil; eu l-am luat sub aripa mea, l-am școlit, i-am arătat cum funcționează lumea.

I-am spus ce costum să poarte, i-am zis să nu încheie nasturii de sus și pe cei de jos, da. Nu ca țăranii ăștia, parlamentarii, care poartă cravate ce le ajung la scaun”, spune Giovanni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel