Glume virale după ce o vedetă și-a cumpărat un cadou, de "doar" 1 milion de euro - Foto în articol

Data publicării:

Un fotbalist celebru și-a făcut un cadou excentric de ziua lui.

Este vorba despre Zlatan Ibrahimovic, care, în stilul său caracteristic, și-a cumpărat un cadou de numai puțin de 1 milion de euro, un bolid de lux! Suedezul și-a făcut singur un cadou și l-a afișat, pe contul său de Instagram, scriind: "La mulți ani lui Zlatan".

"La mulți ani lui Zlatan". Ce au scris internauții la postarea sa

Foto

Sursă fotografie -  Captură poza - Cont de Instagram Zlatan Ibrahimovic

Cadou de 1 milion de euro. Ce marcă este mașina de lux

 

Ibrahimovic a atașat, desigur, și o fotografie cu bolidul de lux pe care și l-a cumpărat. Este vorba de un Ferrari SF90 Stradale, care atinge suma de 1 milion de euro cu toate dotările. Acest model de Ferari are două motoare V8, 786 cai putere. De asemenea, atinge suta de kilometri în doar 2,5 secunde! Sigur că, Zlatan și-a cumpărat modelul full option de 1 milion de euro!

Citește și articolul - Câte mașini are Cătălin Botezatu. Designerul deține doar modele de lux - https://www.spectacola.ro/cate-masini-are-catalin-botezatu-designerul-detine-doar-modele-de-lux_41240.html 

Comentarii și glume virale la postarea lui Zlatan Ibrahimovic

 

"Zlatan nu are nevoi de mașină, mașina are nevoie de el", "Zlatan nu are nevoie de un cadou de ziua sa, ziua sa de naștere are nevoie de Zlatan", sunt doar câteva dintre comentariile, în spirit de glumă, devenite virale, la postarea lui Zlatan Ibrahimovic, în care își etalează noul său bolid de lux.

Citește și articolul - Zlatan Ibrahimovic, taxat de fani, după ce a mers la restaurant, în ciuda restricțiilor anti-Covid - https://www.spectacola.ro/zlatan-ibrahimovic-taxat-de-fani-dupa-ce-a-mers-la-restaurant-in-ciuda-restrictiilor-anti-covid_6141.html 

 

Citește și - Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

 

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai mică după ce a fost prins că s-a dopat. Este vorba despre francezul Paul Pogba, jucătorul lui Juventus Torino. Acesta va putea reveni pe teren mai devreme decât se aştepta, respectiv la începutul anului 2025. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a micșorat sancţiunea pentru dopaj de la 4 ani la 18 luni.

'Putem confirma decizia: doar 18 luni de suspendare care au început din data de 11 septembrie 2023. Vom prezenta şi motivaţia deciziei în perioada următoare', a spus un oficial al Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Citește continuarea articolului pentru a afla mai multe detalii, aici!

Citește și articolul - Cadoul supriză primit de Gigi Becali! S-a aflat totul! - https://www.spectacola.ro/cadoul-supriza-primit-de-gigi-becali-s-a-aflat-totul-foto-in-articol_41867.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel