Gogoșile cu cașcaval sunt extrem de gustoase și se prepară în doar 15 minute.
INGREDIENTE:
1 pahar lapte
3 buc. ouă
80 g unt
160 g făină
130 g cașcaval sau după preferințe
MOD DE PREPARARE: Se pune laptele cu untul la fiert. Când dă în clocot se adaugă toată făina și se amestecă împreună cu o lingură de lemn până ce aluatul se desprinde de pe lingură. Se ia de pe foc, iar când s-a răcit se adaugă cașcavalul ras și rând pe rând ouăle. Cu o linguriță se pun într-o tavă unsă mici biluțe de aluat cu distanță între ele. Cuptorul se încălzește din timp, iar mai apoi adăugați tava și lăsați la copt la foc iute. Când scoateți gogoșile din cuptor mai radeți cașcaval peste ele cât sunt încă fierbinți.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News