Greu de imaginat prin ce a trecut ispita Marcel ”Maluma” de la Insula Iubirii. Mărturii cutremurătoare: Aveam țurțur la nas - Video

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube/Bursucu
Descriere foto: Youtube/Bursucu

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de ”Maluma” în cadrul show-ului Insula Iubirii, a povestit un episod teribil din viața sa.

Marcel Andrei ”Maluma” a devenit viral pe rețelele sociale, dar povestea sa de viață este una impresionată. Până la replicile sale celebre ”Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai”, viața sa a fost foarte grea, cu un trecut dureros. Marcel a fost crescut de mama sa, Elena, după ce părinții săi au divorțat.

Perioadă grea petrecută în Scoția

 

Marcel Andrei a relatat, în cadrul podcastului ”un PODCAST mișto By Bursucu`”, despre perioada grea petrecută, timp de 2 ani în Scoția și în ce condiții greu de imaginat a lucrat acolo.

”În viața asta am mers mai mult pe destin. Mie dacă mi se face un semn de sus, să mă duc acolo, mă duc, pentru că tot ce se întâmplă e cu un rost. Am zis că dacă armata nu e de mine, hai să mă duc acolo să încerc. Dacă și mama mea a plecat în străinătate să muncească, am avut un exemplu, că a realizat ceva în Italia”

Marcel a relatat faptul că fosta sa iubită nu a putut să ia și câinii în Scoția, unul dintre motivele pentru care cei doi s-au despărțit, iar ea s-a întors în România.

”Am rămas acolo, într-un oraș străin, într-o țară străină”

 

”În Scoția era frig, nu era ușor să îți găsești locuri de muncă, pentru că trebuia să cunoști limba engleză.  Și ea nu putea să stea fără câini și a zis că se întoarce în România. Eu nu am vrut să revin în România, pentru că nu am vrut să o dezamăgesc pe mama, pe tata, familia mea. Și am rămas acolo, într-un oraș străin, într-o țară străină. Am găsit un loc de muncă, să lucrez împreună cu niște chinezi la un Takeaway. Eram singurul român la acel Takeaway de chinezi. Era într-un imobil, unde în partea de sus erau apartamentele și eu lucram în partea de jos. Eram ajutor de bucătar, preparam carnea, tăiam legume, ce îmi dădeau la mână, mai făceam și curat acolo. Făceam omlete, spărgeam 7000 de ouă acolo etc”, a zis Marcel Andrei.

”Vorbeam cu ei prin translate, pe telefon”

 

Vorbeam cu ei prin translate, pe telefon. Ei vorbeau chineză, eu română. Eu scriam în limba română pe translator și îi traduceam în chineză, în mandarină. Și el scria în chineză și translate-ul îmi arăta în română. Și la un moment dat mi-au spus că nu mai pot lucra acolo pentru că se întoarce angajatul lor plecat în vacanță în China, dar ei nu mi-au zis de la bun început asta. Acest lucru se întâmpla în Inverness”, a spus Marcel Andrei.

Citește și - A jucat sau nu Marcel doar rolul de ispită? Maluma a dat cărțile pe față!

 

”Cred că am spălat acolo la farfurii, cât nu a spălat tot neamul meu”

 

Apoi, Marcel a relatat cum l-a ajutat nevasta patronului chinez să își găsească un nou loc de muncă, de data aceasta în Dundee.

”M-a băgat la spălat de vase, la un bufet. Cred că am spălat acolo la farfurii, cât nu a spălat tot neamul meu. Am stat într-un apartament cu 3 camere, din staff-ul personalului. Și am stat cu chinezi în casă. Eram singurul român, toți erau chinezi în staff. Am stat acolo vreo 2 ani cu ei. Lucrasem, la un moment dat, 17 luni fără vacanță. Am vrut să fac bani și să muncesc. A meritat.

”Nu aveam pat, nu aveam cearceaf nimic. Am pus un dulap pe orizontală și am pus salteaua pe el”

 

Eu nu plăteam chirie acolo, ci doar 10 euro pe lună să cumpărăm curent pe stick și să îl băgăm în contor. În casă eram 4-5 inși. Eu dormeam cu unul în cameră. Când am venit prima oară nu aveam pat. Am pus un dulap pe orizontală și am pus salteaua pe el. Nu aveam cearceaf, nu aveam nimic. Am stat o săptămână urât, până ce am făcut bani. Și apoi patroana a mers cu mine și am cumpărat ce aveam nevoie, de lenjerie. Mi-am cumpărat de la un second-hand un pat single, ceva de armată de genul. Mi-am pus salteaua pe el și am făcut curat în jumătatea mea. În jumătatea lui era murdar. Teroare, frate. Și nu aveam ce să fac, pentru că nu am vrut să îi dezamăgesc pe cei de acasă, să plec bou și să mă întorc vacă”, a spus Marcel Andrei.

Nu am văzut în viața mea atâta ploiae și frig ca în Scoția. Am stat acolo, la minus 26 de grade, în pădure e mai rece. Vântul ăla îți trecea prin oase.

”În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură. Aveam țurțur la nas”

 

”În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Aveam la duș doar o chestie electrică, ce încălzea apa. Nu aveam centrală, nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat. La un moment dat, mi-am găsit să cumpăr de la un supermarket o pătură pe care o întindeam pe pat și o băgam în priză. Erau 3 nivele de căldură. Dădeam la maximum. O puneam pe pat și apoi puneam plapuma. Și când veneam de la duș până în pat aveam țurțur la nas. Îți dai seama? Era un frig cum nu îți imaginezi. Mulți îți pun o etichetă aiurea, dar nu îți știu povestea. Eu, prin câte am trecut, nu am mai pus etichete la lume”, a mai spus Marcel Andrei.

VIDEO

Youtube video image

Citește și = Ispita Marcel de la Insula Iubirii și drama din copilărie. Nimeni nu ar fi crezut că a trecut prin asta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel