„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador, remarcând că declarațiile lui sunt contradictorii. Cântărețul de manele a reacționat, încercând să își justifice afirmațiile.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador și Oana Ciocan au fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce cântărețul de manele a susținut că a prins-o pe tânără la restaurant cu un alt bărbat. Acesta amenința în urmă cu o săptămână ca va face publică întâlnirea celor doi chiar pe pagina sa de YouTube.

Totul a fost însă doar o strategie din partea surorii sale. Camelia Dumitrache și Oana Ciocan i-au întins o capcană artistului. Sora lui Jador i-a trimis acestuia un filmuleț în care Oana Ciocan apărea la restaurant alături de un bărbat necunoscut. Ulterior, cele două i-au spus că a fost doar o farsă. Astfel, acesta s-a gândit să facă o piesă pe acestă temă.

„De tine m-am îndrăgostit , nu trebuia/Păcat că tu iubești pe altcineva/Fără tine viața nu e la fel/Te rog renunță la el/M-am îndrăgostit/Ți-am spus în față/Renunț pentru tine la viață/El te tratează la fel ca pe toate/Sunt între viață și moarte/Spune-mi ce-ți oferă mai mult decât mine/Se distrează , te-a ales pe tine/ (...) Nu il mai , nu îl mai/Săruta aici în fața mea”, sunt doar o parte din versurile piesei lui Jador.

Te-ar putea interesa și: Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele

Invitat în cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D, Jador a mărturisit că Oana Ciocan nu are alt iubit și că doar a stat la masă cu alt bărbat și că, de fapt, a fost doar o strategie pusă la cale de sora sa. Teo Trandafir a pus la îndoială afirmațiile cântărețului de manele. Prezentatoarea TV a făcut aluzie la versurile piesei, care sugerau o scenă de sărut, în timp ce cântărețul a insistat că nu a fost vorba de așa ceva. Deși Jador a explicat că, dacă ar fi existat un sărut, nu ar mai fi vorbit cu Oana Ciocan, Teo Trandafir a subliniat că versurile piesei sale lasă o altă impresie publicului.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

„În filmulețul respectiv nu vrei să bagi și videoclipul pe care ți l-a trimis sora ta?”, a spus Teo Trandafir.

„Eu, în acest videoclip, am relatat ce s-a întâmplat cu adevărat”, a mărturisit Jador.

„Un filmuleț probă făcut de sora ta!”, a punctat Teo Trandafir.

„Dar ce face? Că stă la masă, nu a făcut nimic”, a declarat Jador.

„Nu e așa, că tu spui în versuri altceva: «Te săruți în fața mea». Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi textul”, a spus Teo Trandafir.

„Nu se pupă”, a precizat Jador.

„Se pune, că rămâne pe net”, a declarat Teo Trandafir.

„Dacă se pupa, nu mai vorbeam cu ea niciodată”, a adăugat cântărețul de manele.

„Ai zis că se sărută. Asta înțelege spectatorul după ce se uită la clip, să nu se mai sărute cu ăla de față cu tine”, a mai precizat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel