Holly Molly, mărturie emoționantă despre cum a fost la un pas de o teribilă dezamăgire

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Holly Molly Instagram
Descriere foto: Foto Holly Molly Instagram

Holly Molly a relatat extrem de  emoționată, cum a fost aproape să trăiască cea mai mare dezamăgire din viața ei.

​Artista, enumită pentru hiturile ,,Plouă”, ,,Pastila de somn” sau ,,Totul meu”, a relatat într-un clip de pe contul său de TikTok cum s-a desfășurat primul său concert, pe vremea când numele ei era Miss Mary. Pe atunci, risca să cânte într-o sală goală, pentru că nimeni nu își permitea să cumpere un bilet. Concertul a avut loc chiar la școala ei.

Cum a scăpat de ceea ce putea fi o mare dezamăgire

 

Cu toate acestea, managerul ei și mama sa au sunat mobilizarea și a reușit să strângă oameni din orașul natal, umplând sala. Astfel, evenimentul s-a transforamt într-un succes uimitor, chiar neașteptat. Holly Molly a mai spus că îi va fi recunoscătoare toata viața mamei ei pentru eforturile depuse de a umple sala.

Totodată, Holy Molly anunțat primul său concert exclusiv solo pe data de 24 octombrie, la Control, cara vi intitulat “Puls.

Cine este Holly Molly

 

​Holy Molly este recunoscută pentru vocea sa și este una dintre cele mai promițătoare vedete din industria muzicală. Single-ul său “Shot a Friend” i-a adus un nou public, dar și un disc de aur. A juns pe primele locuri în țări, precum în Polonia. Succesul internațional s-a extins și la piesele “Back to Her” și “Twinkle Twinkle”. În România, piesa „Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, și „Watch Me” au fost multe zile în topurile de la radio.

Citește și - Lidia Buble a comis-o, din nou! Ce a făcut de a primit amendă și a rămas fără permis

”Toată viața am crescut în ideea de muzică”

 

”Toată viața am crescut în ideea de muzică și de aceea nu cred că a fost un momentcheie în care  mi-am dat seama că asta vreau să fac. Mereu a fost gândul că nu vreau să fac nimic altceva în afară de muzică și asta m-a ținut atât de mult timp pe drumul acesta”, a zis artista, acum ceva timp, la Kiss FM.

Cu privire la cele mai mari provocări ale drumului său artistic, Holly Molly a zis că a fost incertitudinea. ”Incertitudinea. Asta este mereu cea mai mare provocare în domeniul ăsta, pentru că nu ai de unde să știi, nu ai ceva fix, nu ai ceva clar, nu ai de unde să știi dacă faci bine ceea ce faci, ai nevoie de foarte multe confirmări, pe care, bineînțeles, nu ai cum să le primești de la început. 

Este destul de greu să scoți din tine emoții, să îți dai seama în ce direcție vrei să mergi, pentru că, bineînțeles, sunt mii de direcții în care ai putea să te îndrepți și să iasă ceva fenomenal. Sunt mai multe, însă niciodată nu îmi place să mă gândesc la părțile negative ale drumului, pentru că ele au fost, au trecut, iar dacă o să mai apară, o să mă adaptez la ele”, a zis Holly Molly.

Citește și - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Dezavantajul vieții de artist

 

”Un artist nu se oprește aproape niciodată din a se gândi la ceea ce face. Chiar am vorbit curând cu niște prieteni din domeniul muzical despre asta și ne-am dat seama cu toții că nu prea avem pauze, nu avem timp liber și chiar dacă avem o zi în care nu facem nimic, de fapt, tot facem. Mă gândesc mereu la tot ce însemn ca artist. Un dezavantaj ar fi că nu știi când și dacă ai cum să iei pauză, cum să fii un om simplu”, a mai spus Holly Molly.

Citește și - Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel