Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Data publicării:
Captură video: YouTube/Vocea României
Descriere foto: Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu nu a mai ținut cont că se află pe platourile de filmare și a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține.

Dandeș Gabriela are 44 de ani și este artist stradal de trei ani jumătate. Sunt oameni care vin de departe să o asculte și stau pe bancă chiar și o oră. Și-a dorit să cânte de când se știe, de la 3-4 ani, dar viața nu a fost așa cum și-a dorit și s-a reapucat de muzică la vârsta de 39 de ani. A renunțat la meserie pentru a deveni artist stradal în Sibiu. În momentul în care s-a apucat de muzică, artista a sacrificat tot, chiar și căsnicia.

Te-ar putea interesa și: Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Dandeș Gabriela l-a făcut pe Horia Brenciu să izbucnească în lacrimi la Vocea României

Dandeș Gabriela a pășit timidă pe scenă și a interpretat piesa „Vreau să am steaua mea”, din repertoriul Laurei Stoica. A reușit să aducă multă emoție la Vocea României, la mai bine de 18 ani de când artista s-a stins din viață. După doar câteva câteva secunde, Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi. Antrenorii s-au bucurat să asculte piesa, însă concurenta nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Theo Rose: Horia a început să plângă la momentul ăsta. A cunoscut-o pe Laura Stoica. Vrem să îți mulțumim că ne-ai adus-o la Vocea României în seara asta. E frumos să ne amintim de ea.

Irina Rimes: Eu nu cred că mai contează de ce nu ne-am întors. vreau doar să spun un lucru. Momentul tău a fost foarte sincer și am văzut la un moment dat că oamenii s-au ridicat în picioare. Personal, te-am crezut și a fost o lecție sentiment. Ai adus asta la Vocea României și pentru asta îți mulțumim.

Theo Rose: Când a început să cânte, am avut în față imaginea Laurei Stoica. Pentru mine a fost clar că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge. M-am uitat în dreapta și, ce credeți, chiar plângea.

Horia Brenciu: Inevitabil, când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu și în mintea mea.

Theo Rose: Laura trăiește prin piesele ei și despre asta e, de fapt. E genul de artist care nu va fi niciodată uitat. Românii o iubesc, clar, Probabil că, na, ca în multe alte cazuri, mai mult după ce n-a m-a fost decât atunci când era.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel