Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Intrarea lui Mercur în casa a V-a îți va da apa apă la moară! Nu o să ai răbdare, nu o să-i asculți pe ceilalți, o să fii poate mai intolerant, simți că nu ești ascultat, că nu ești văzut. O să ai un exces de zel din această cauză. Trebuie să îți dai seama în zilele următoare că mintea este instrumentul tău cel mai folositor și că nu ai atât de mult curaj și inițiativă.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, face in trigon cu Saturn. Marte este în semnul tău și face și el un sextil cu Saturn. Marte îți aduce o dorință de a trece la fapte, dar aspectele acestea te ponderează. S-ar putea ca zilele următoare să te enervezi și să te frustrezi că nu se mișcă lucrurile, că trebuie să stai după alții și că depinzi de tot felul de persoane.

Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, își schimbă semnul, trece în casa a III-a. Vă priește de minune acest tranzit, pentru că vă merge mintea. Sunteți plini de viață, dornici să cunoașteți oameni, să discutați, să interacționați, să mai scrieți o postare pe Facebook. Sunteți în toate direcțiile săptămâna viitoare.

Rac

Luna Nouă de la sfârșitul săptămânii se petrece în semnul vostru. Teoretic s-ar putea spune că o luați de la capăt, puteți avea un nou început, puteți respira alt aer. Trebuie să faceți ceva nou în zilele următoare!

Leu

Este o săptămână nemaipomenită pentru voi! Luna Nouă se petrece în casa a XII-a. Venus este și ea acolo, iar acest lucru vă cam epuizează, parcă nu sunteți voi în totalitate. Mercur intră în semnul vostru pe 2 iulie și va face opoziția cu Pluto pe data de 3 iulie. Asta înseamnă că prindeți curaj de a vă certa cu toată lumea.

Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, intră în casa a XII-a și va sta acolo până pe 26 iulie. Începe o perioadă de acalmie, de retragere, de reumplere a baterilor. Ar trebui să faceți un pic de curățenie în viața voastră socială, profesională și chiar personală. Nu trebuie să mai petreceți timp cu orice persoană. Este momentul să fiți selectivi.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de succes pe bandă rulantă

Balanță

Intrarea lui Mercur în casa a XII-a vă sprijină. Vorbiți, în sfârșit spuneți ce vă convine, ce nu vă convine. În casa a X-a a carierei este o Lună Nouă. Este o săptămână foarte bună din punct de vedere profesional și faceți pași în acest sens. Începeți să căutați și să vă depuneți CV-ul.

Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, este în continuare în casa a VII-a. Face un sextil cu Saturn din casa a V-a, ceea ce înseamnă că puteți să mai îmblânziți „scorpia”. Dacă în cuplu sunt tot felul de disensiuni, tensiuni sau v-ați înțepat reciproc, zilele următoare sunt pline de acalmie. 

Săgetător

Este o săptămână în care relația cu resursele pe care le aveți să fie foarte dezechilibrate. Resurse nu înseamnă doar banii pe care îi băgați în buzunar sau cei pe care îi aveți în cont. Gândiți-vă la timp, la energie, disponibilitate, la orice resurse, pe care le folosiți prost. Săptămâna ce urmează vă trebuie un buton de dozaj.

Capricorn

Venus este în casa a VII-a, face trigonul cu Saturn, guvernatorul vostru. Recomandarea este ca zilele următoare să vă îndreptați atenția către relații, mai ales cele personale, către relația de cuplu pe care o aveți sau către partenerul pe care vi-l doriți. Astrele vă direcționează către zona personală.

Vărsător

Mercur intră în casa a VII-a. Va face opoziție cu Pluto din semnul vostru. Vor fi ipostaze destul de dificile pentru voi în zilele ce urmează. Nu o să vă înțelegeți deloc cu oamenii din jur. Voi aveți o opinie, ei au altă opinie și nimeni nu lasă de la el. Recomandarea este să vă dați seama pentru ce luptați și de ce nu vreți să vă schimbați ideea.

Pești

Luna Nouă este în casa a V-a. Este rost de distracție, de veselie și de bucurie. Este precum o petrecere săptămâna ce urmează pentru voi. Nu ignorați acest lucru. Faceți tot posibilul să vă simțiți bine printr-o vacanță sau o călătorie.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii pentru care pun munca mai presus de orice. Mihai Voropchievici: „Pun cariera în fruntea vieții lor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel