Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de succes pe bandă rulantă

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 1 - 7 iulie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Are carte dificilă, negativă. O situaţie neplăcută îşi anunţă sfârşitul, dar pentru a avea şansa unui câştig va trebui să faceţi o schimbare totală, cu condiția să acceptați schimbarea în profunzime, deci nu superficial. Voi sunteți pe repede înainte, că sunteți Berbeci.

Taur

Are triunghiul, o carte neutră, care simbolizează importanța comunicării. Este o săptămâna cu multe schimburi de idei și cu discuții. E cazul să faceţi şi o deplasare pentru o reuniune de familie, unde este posibil să găsească o atracţie intelectuală.

Gemeni

Gemenii au parte de prietenie, sentimente altruiste, influxuri pozitive. O săptămână de vis! Întoarcerea cuiva vă face o mare bucurie. Într-o vizită, veţi fi puşi în situaţia de a face primul pas.

Rac

Are o carte foarte bună care simbolizează o protecție din partea unei persoane care îi ajută să fie mult mai încrezători în forțele lor. Este o săptămână în care sunt pe care cea bună.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”

Leu

Dominați situațiile în care vă aflați. Aveți reușită în tot ce faceți. Forța voastră de atracție, atât fizică, cât și magnetică este sus.

Fecioară

Cosmosul. Cea mai excelentă carte. Vor reuşi în tot ceea ce îşi propun. Reușita va fi excepțională. O situaţie nefericită are un deznodământ fericit.

Balanţă

Are o carte furtunoasă, negativă. Balanţele sunt pline de furie, dispute şi au un orgoliu rănit. Sunt pline de nervi. E bine ca cei din jurul acestor nativi să fie liniştiţi și să nu intervină prin dispute. Au nevoie de mai multă înţelepciune. Totul o să fie bine în final!

Scorpion

Vor face într-un scurt timp o alegere, dar sunt bântuiți de ezitare, de îndoială, dualitate și neliniște. O rivalitate le perturbează starea. Înainte de a acţiuna, e bine să reflecteze foarte bine.

Săgetător

Au o carte instabilă. Este săptămână cu o zi bună, una mai puţin bună. Este o perioadă care simbolizează pasiunea și sentimentele exclusive. Să aibă grijă cum se împart între posesivitate și duritate; gelozie şi manevrarea de bani.

Capricorn

S-ar putea ca reaua credință a unor persoane din jur să vă aducă la o trădare. Este posibil să fiţi puşi în situația de a fi prizonierul unei situații şi de a nu putea face ceva pentru voi.

Vărsător

Soarele, o carte benefică. Fericire, reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute toate meritele şi daţi dovadă de mare vitalitate. Aveți succes în tot ceea ce vreți. Creativitatea va fi la cote înalte. O mare dragoste pasională la orizont!

Pești

Au parte de un bulgăre de foc, o carte pozitivă, care aduce rapiditate în schimbarea unor situaţii benefice în viaţă. Deplasările vor aduce şansa, care va fi de partea lor. 

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel