Horoscop 12 - 18 august 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Jupiter. Teoretic sună bine, pare că o să dai lovitura zilele acestea, doar că Marte va face careu cu Saturn din casa a XII-a. Va apărea ceva care îți va lua tot cheful de viață. Recomandarea este să nu disperi, ci să înveți să lucrezi altfel cu timpul.

Taur

Marte se apropie de Jupiter în casa a II-a. Pentru unii poate veni cu o creștere salarială, cu un bonus, cu o negociere, dar apar și niște cheltuieli neașteptate sau puteți să pierdeți o anumită sumă de bani. Negociați pentru orice cu îndârjire!

Gemeni 

Sunteți protagoniști! Marte se întâlnește cu Jupiter în semnul vostru pe data de 14 august. Mercur, guvernatorul vostru, schimbă semnul, trece din casa a IV-a în casa a III-a, iar Marte face careul cu Saturn. Recomandarea este ca orice intenție aveți sau orice activitate ați vrea să urmați, să aveți tot timpul 5% rezervă, un pic de dubiu.

Rac

Nu este o săptămână prea bună! Ne apropiem de o Lună Plină pe axa 2-8. Mercur retrograd se întoarce în casa a II-a. Așteptați-vă la cheltuieli surpriză, la pierderi finaciare. Unele călătorii vor fi problematice, mai ales pentru cei care vor să plece din țară sau să se întoarcă în țară.

Leu

Aveți tot timpul un as în mânecă zilele ce urmează. Mercur retrograd se întoarce în semnul vostru, va face careul cu Uranus. Se va întâlni și cu Soarele. Trebuie să faceți o greșeală ca să salvați o situație.

Fecioară

Mercur trece din semnul vostru în casa a XII-a pe 15 august. Prim a parte a vă priește, dar a doua parte nu este neapărat pe placul vostru. Trebuie să depuneți efort suplimentar pentru orice și o să începeți să vă comparați cu oamenii din jur.

Balanță

Este o perioadă și cu multe satisfacții, dar și cu multe supărări. Nu v-ar strica puțină modestie, dar nici să știți cine sunteți și ce puteți. Stați departe de a demonstra celorlalți cât de deștepți sunteți. Trebuie să știți voi.

Scorpion

Nu este o săptămână prea bună pentru voi! E ca și cum sunteți sub apă și nu ajungeți la suprafață. Nu ajungeți unde vă doriți, tocmai pentru că trebuie să mai învățați să aveți puțină răbdare. Încercați să nu mai gestionați totul în viața voastră. Nu se poate! Viața vă poate surprinde când nu vă așteptați.

Săgetător

Marte se va întâlni cu Saturn și, din păcate, o să observați limitele celuilalt și celălalt va observa limitele voastre. Vor fi situații în care vor fi luate decizii de despărțire sau va exista nevoia de o pauză.

Capricorn

La serviciu este mult stres! Multe proiecte, multe situații încurcate, multe neînțelegeri cu colegii, poate și conflicte. Vă duceți acasă cu această atitudine și îi contaminați și pe ceilalți. Nu vă puteți deconecta și vă stresați prea mult. Gestionați stresul!

Vărsător

Mercur retrogard se va întoarce în casa a VII-a, casa relațiilor. Mulți vă veți reconecta cu foștii parteneri sau cu oameni de care v-a plăcut. Nu vă faceți speranțe!

Pești

Reveniți asupra unor decizii pe plan profesional. Poate ați acceptat un loc de muncă și nu-l mai vreți sau poate ați amânat o decizie și acum este cazul să o luați. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel