Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2024.

Berbec

Pot apărea mute situații de rezolvat sau de încheiat. Trebuie să aibă foarte mare atenție să nu se certe cu partenerii sau să nu intre în anumite conflicte. Ele nu se pot soluționa. Trebuie să fie atenți la mânie, frustrare, agresivitate și la resentimente. Acestea nu îi vor ajuta la nimic.

Taur

Închid anumite uși, își fac anumite planuri, pot să gândească o relocare sau o schimbare de job. Trebuie să fie atenți. Toată această conjunctură poate dura, deci nu este un exercițiu sau o decizie care va avea loc imediat. Trebuie să mai aștepte puțin pentru a putea să aibă loc această activitate a lor. De asemenea, trebuie să fie atenți cu cine își împart anumite secrete.

Gemeni

Este o săptămână foarte interesantă, mai ales că sunt foarte activi și dornici să își închidă anumite parteneriate saua numite prietenii. Ajung la un sfârșit anumite prietenii și anumite contexte relaționale sau chiar legate de evenimente. Nu doresc să socializeze, ba chiar se pot opri dintr-un discurs.

Rac

Au parte de foarte multe situații la locul de muncă. Trebuie să fie atenți! Luna Plină în semnul Berbecului poate afecta mai mult semnele cardinale. Trebuie să fie atenți cum se exprimă în acord cu ceilalți, cu autoritatea din viața lor. Unii chiar pot încasa o amendă.

Leu

Sunt încărcați cu foarte multe sarcini. Au nevoie să poată să-și mai delege din responsabilități sau să poată să transfere rolul lor altora și ei să se mute într-un  alt compartiment. Toată această săptămână este un moment de renunțare pentru ei.

Fecioară

Sunt foarte încărcați, au foarte multe frici în această săptămână. Vor să mai recupereze din bani dacă au împrumutat anumite persoane. Trebuie să elimine din jurul lor oameni care doar profită și nu le aduc nimic bun.

Balanță

Sunt într-o decizie partenerială. Trebuie să fie foarte atenți. Toată această săptămâna va vorbi despre încheierea unor contracte, acte, demersuri, parteneriate, relații. Balanțele vor face curățenie la propriu și la figurat.

Scorpion

Sunt foarte tenace. Pot să fie foarte activi, mai ales dacă au interese proprii și dacă sunt direcționați către un profit. Se pot detașa sau eschiva de anumite responsabilități din care nu se aleg cu nimic. Trebuie să fie atenți la cum vorbesc și cum pun problema. Au tendința să fie foarte acizi și impulsivi.

Săgetător

Sunt șarmanți. Venus este în semnul lor și le aduce foarte multă dorință de a fermeca, de a cuceri. Trebuie să fie atenți. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Vor fi foarte dornici să cunoască, dar nu trebuie să aibă relații extraconjugale.

Capricorn

Trebuie să-și aleagă prietenii sau să facă ordine în anumite interacțiuni și să înțeleagă că direcția lor este legată de un alt plan, mai ales din punct de vedere profesional. 

Vărsător

Au foarte multe situații de rezolvat și au nevoie să găsească un echilibru între casă și familie. De asemenea, trebuie să își dea voie să închidă acele situații sau activități care nu le mai aduc niciun folos. Conflictul nu este bun în această perioadă.

Pești

Sunt la răscruce și au de luat foarte multe decizii. Trebui să aibă mare grijă cum se raportează și cum gândesc aceste scurtături. Este important să lase în urmă acele situații în care încearcă să-i convingă pe ceilalți de anumite situații, iar ceilalți pare că nu văd și nu înțeleg nimic. Există un dezacord la care ei nu trebuie să mai participe.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel