Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care va avea parte de schimbări la locul de muncă

Data publicării:
Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2024.

Berbec

Este o săptămână interesantă deoarece sunt foarte multe situații care se pot afla despre acești nativi. De asemenea, ei pot să descopere că nu se mai simt bine într-un anumit context din viața lor. Este recomandată mai multă odihnă. Trebuie să-și facă analize de sănătate în perioada următoare!

Taur

Simt nevoia să fie în același timp în mai multe locuri. Este recomandată mai multă flexibilitate și adaptabilitate. Trebuie să fie foarte atenți și la prietenii karmici care pot apărea. Saturn în casa XI-a le poate aduce în viață foarte multe persoane cu care au interacționat sau cu care încă mai au ceva de încheiat. Pot schimba anumite planuri de viitor sau se pot raporta diferit la ceea ce fac acum.

Gemeni

Au parte de foarte multe schimbări la locul de muncă. Este un tranzit foarte important și sub context social. De asemenea, trebuie să fie atenți la autorități sau în discuția cu ele și să se raporteze într-un mod nou, mai elevat față de această perspectivă pe care o au. Trebuie să fie mai puțini autoritari.

Rac

Sunt într-o zonă deficitară. Poate unii chiar anulează o călătorie sau nu se mai regăsesc într-o anumită relație. Trebuie să fie foarte atenție! Acest schimb de informații pe care-l vor avea cu cineva din preajma lor, poate să fie chiar și un prieten, îi poate duce într-o zonă în care ei să nu mai înțeleagă ce se întâmplă.

Leu

Sunt foarte interesați să poată să înțeleagă toate aspectele financiare și să poată să rezolve echilibrul între cheltuieli și venituri. De asemenea, este important să nu se mai raporteze doar la o singură sursă de venit. Nativii Leu au nevoie să-și cultive talentele și creativitatea, să fie inspirați și să eliminel acele lucrurile care nu mai corespund cu nivelul lor de evoluție.

Fecioară

Este un moment de bilanț pentru ei deoarece are legătură cu personalitatea lor. Pot renunța la un partener romantic sau la o situație care nu îi mai avantajează și au nevoie să fie mai liniștiți încât să se înțeleagă pe ei și sufletul lor.

Te-ar putea interesa și: Calendarul chinezesc, impact asupra celor născuți în anul Cocoșului. Cristina Groza: Pot să lucreze și la ei, și la relație

Balanță

Pot întâmpina diferite blocaje în zona muncii. Trebuie să fie foarte atenți deoarece această perspectivă are legătură și cu anumite situații care le scapă. Nu înțeleg de ce se întâmplă unele lucruri într-un fel și nu în alt fel sau pot avea parte de anumite schimbări la locul de muncă în ideea că tot ceea ce urmează îi poate ajuta să se regăsească mai bine într-un context de viață.

Scorpion

Pot avea o problemă în sectorul amoros sau legat de iubire. Trebuie să înțeleagă că această conexiune cu persoana iubită sau cu copii este o problemă care necesită timp.

Săgetător

Au parte de schimbări acasă. Unii doresc să schimbe casa sau să facă îmbunătățiri în casă. Unii au nevoie să se odihnească sau nu se mai regăsesc ei cu ei și simt nevoia să facă niște analize pentru a vedea de ce le scade imunitatea și energia.

Capricorn

Pot face drumuri sau pot avea activități care să implice un du-te-vino și sunt un pic agitați sau au toane. Trebuie să găsească o soluție de compromis între aceste discuții pe care trebuie să le poarte cu cineva și anumite întâlniri cu prieteni persoane dragi care pare că nu se întâmplă.

Vărsător

Trebuie să economisească bani. Este foarte important să înțeleagă că nu toată lumea îi vede în felul în care se văd ei sau pot să fie înțeleși greșit de anumite persoane care nu le mai oferă sprijin și ajutor și atunci ei se simt neîndreptățiți.

Pești

Duc o luptă interioară. Au obosit, se simt epuizați. Acest context îi vizează în mod direct. Eclipsa este în semnul lor și ea poate aduce anumite semnale care pot să fie valabile anul viitor când vom avea eclipse pe axa Fecioară-Pești. Trebuie să fie foarte atenți la acest context de viață care începe prin această eclipsă.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel