Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, e în casa a IV-a. Este o opoziție care nu îți priește. Face careuri cu Nodurile Lunare, iar asta înseamnă că tu trebuie să-i împaci pe toți. Este una dintre acele perioade în care cauți validare. Stai departe de conflictele familiei!

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se pregătește de o schimbare, dar până atunci face careul cu Pluto. Trebuie să ai mare grijă la relațiile pe care le ai la locul de muncă! S-ar putea să ai mai multă încredere în unii oameni decât ar fi cazul. S-ar putea ca unii oameni să te dezamăgească. Este o săptămână în care este bine să nu vă faceți planuri!

Gemeni 

Se pot întâmpla tot felul de lucruri la locul de muncă care nu vă convin sau care vă trezesc dintr-o poveste din capul vostru! Recomandarea este să aveți o dovadă pentru tot ce veți face, pentru orice vi se spune. De asemenea, nu este cea mai bună perioadă pentru a vă căuta un alt loc de muncă sau să mergeți la un interviu de angajare.

Rac

S-ar putea să fie o perioadă plină de revelații pentru cei care călătoresc. Nu te aștepta să ai parte de o călătorie fără peripeții. Viața nu este simplă, ci e destul de zăpăcită. Asigură-te că ai actele în regulă, banii necesari, că ai înțeles bine programul și așa mai departe. De asemenea, stai departe de bârfe!

Leu

Este o săptămână de retragere și de pierdere. Pierdeți pe plan financiar sau alte resurse. Pare că Universul nu vă iubește și că are ceva cu voi. Mare grijă la partea financiară: rate, credite, refinanțări, relațiile pe care le aveți cu instituțiile financiare. Nu vă mai puteți baza pe veniturile pe care le aveți. 

Fecioară

Mare grijă la relațiile personale! Vor începe două săptămâni de complicații pe plan relațional. Descoperiți că partenerul v-a mințit sau voi descoperiți că ați fost mințiți de partener. Recomandarea este să nu grăbiți nicio decizie.

Balanță

Trebuie să aveți foarte mare grijă la specialiștii pe care îi căutați în zona sănătății! S-ar putea să vă lăsați păcăliți și să dați banii aiurea. Sunteți ușor de păcălit și nici măcar nu vă dați seama. Recomandarea este să stați departe de șarlatani în zona sănătății!

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Scorpion

Iubirea ca-n filme nu este egală cu iubirea din viața reală. S-ar putea să ți se pună pata sau să visezi mai mult decât este cazul. Recomandarea este să faci o separare clară între chimia pe care o cauți și viața pe care o trăiești. Trebuie să le împaci pe amândouă, să fii romantic, dar și destul de pragmatic.

Săgetător

Îți vei da seama că nu sunt limite serioase în relația cu familia. Nu este bine ca părinții să se bage în viața ta, dar nici tu nu trebui să te bagi foarte mult în viețile celorlalți. Nu lăsa rudele să se implice în relația ta. 

Capricorn

Te ciondănești cu partenerul sau partenerului nu îi convine ceva. Sunt certuri micuțe, dar care pot ascunde niște situații peste care ați trecut în urmă cu mai mult timp. Nu trebuie să vă supărați precum copiii!

Vărsător

Apare o cheltuială pentru sănătate sau pentru copii care vă dă planurile peste cap. Trebuie să vă dați seama ce vreți voi de la bani. Poate până acum ați tot așteptat să se întâmple ceva. De asemenea, mare grijă cu generozitatea. Evitați împrumuturile pe cât se poate!

Pești

Este o săptămână neplăcută, amăgitoare. Nu vă gândiți la ce este mai rău, ci mai degrabă la lumea voastră interioară, la cum procesați emoțiile, la scenariile pe care vi le faceți, naivitate, la tendința de a fi creduli și la a vă lăsa influențați de ceilalți.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel