Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri
Descriere foto: Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna aceasta, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Săptămâna contorizează cât de benefici și de darnici veți fi cu cei din jur. Doar așa veți avea de câștigat pe termen mediu și lung. Cei mai mulți, în astfel de perioade, au nevoie de anumite schimbări și de lideri, de conducători care să fie productivi în așa fel încât și Berbecii să fie stimulați, să poată câștiga cum visează, cum doresc.

Taur

Trigonul lui Uranus retrograd cu Soarele este de bun augur la beneficii, câștiguri, dacă lucrați cu copiii și îi iubiți ca și cum ar fi ai voștri. Sau cei care lucrează în domenii adiacente, cum ar fi hăinuțe, cărți sau evenimente pentru copii.

Gemeni

Presiune crescută pe horoscop, acolo unde e constelația voastră se pare că direcțiile sunt marcate cu presiune. E ceva ce ține de justiția terestră sau de cea divină. Generoșii zodiei vor avea grijă de copiii defavorizați, săraci, din zone marginalizate. Gemenii au în structura lor umană înscrisă generozitatea.

Rac

Atenție la accidente, cum manevrați anumite vehicule, utilaje, cum vă deplasați, cum aveți grijă. Atenție la neatenție, mai ales dacă aveți de tăiat lemne, dacă umblați cu bormașini, fierăstraie sau alte obiecte tăioase. Pentru unii, săptămâna vine cu anumite intervenții chirurgicale, ortipedice, ORL, stomatologice. Este o săptămână în care mulți se gândesc cum să repare ceva pe sănătate. Nu sunt reparații simple, dar trebuie făcute!

Leu

Blocaj de comunicare în dragoste, la drum, pe zona străinătății, pe zona businessului, spiritual. Până nu îi înțelegeți cauza astrologică, nu se deblochează. Câștig pot avea artiștii sau artistele zodiei, cei boemi, vizionari, visători, care știu să dea din talentul lor, să creeze ceva magistral.


Fecioară

Schimbările care se produc pentru unii, dar și schimbările macro-sociale, vă împart în două. Unele persoane vor avea senzația sau tendința să creadă că sunt dezorientate, iar altele vor încerca să se adapteze, să se reorienteze către ceva sau cineva. Cuvântul cheie este provocări.

Balanță

Unele au răni și trebuie vindecate, iar altele vor ceva nou. Este de bine, evident. Atenție la persoanele cu răni neastrovindecate, se pot transforma în cangrene. Eclipsele anunță mereu cutremure existențiale. Cele constructive, pozitive, în sensul în care trebuie să te trezești la realitate și nu mai poți să abandonezi anumite lucruri, sunt foarte bune. Au esență, substanță și tot ce trebuie.

Scorpion

Reanalizări este cuvântul cheie al săptămânii. Dacă aveți reanalizări, sunteți subtili, foarte profunzi și imaginea, privirea către trecut, este mai mult decât importantă în ceea ce vă privește. În viață sau pe destin avem punți, treceri. Când ajungeți în situații de genul acesta, vă duceți cu gândul spre ceva, să aflați ce aveți de făcut sau de ce se întâmplă. Pot apărea situații incerte, care se duc spre zona de neadaptare sau adaptare până la un anumit punct.

Săgetător

Numai dacă veți gândi pozitiv veți face bine celor din jur, veți atrage norocul jupiterian de bani. Jupiter este în Gemeni în zona parteneriatelor și alianțelor, dar nu de unul singur, ci în anumite parteneriate, în lumină, corecte, adevărate. Va trebui să vă gândiți că există și reversul medaliei când e vorba de evoluție și atracție corectă a bonusurilor, a parteneriatelor, a alianțelor. Unde totul e constructiv, e de bine. Reversul medaliei arată altfel, e mai bine să îl evităm.

Capricorn

Trigonocrația Lunii Albe din Capricorn cu Mercur anunță câștiguri la drum lung sau de la drum lung. Sunt vizate persoanele care funcționează în străinătate sau altă localitate, poate care intenționează să facă ceva în domeniul ăsta. Inclusiv bonusuri sau câștiguri se pot vedea la transportatori, la cei care au relație cu alte țări sau națiuni, calificări, școli. 

Vărsător

Soarele natal face aspect bun cu Venus și relativ acceptabil cu Lilith din Balanță, fiind un soi de trigonocrație. Există aspecte care pot amăgi, trebuie să rămână zona activă de atenție distributivă. Căutați o cale nouă ca să evoluați, în primul rând spiritual, apoi profesional. Dacă evoluția e coerentă, apar profituri. Dacă lucrurile se precipită, atunci datele problemei vor arăta altfel. La unii soluțiile reale se pot vedea pe viețile anterioare.

Pești

Sunteți parte din marele plan al Universului ce anunță schimbări majore. Schimbarea începe chiar cu voi, apoi continuă cu Vărsător, Capricorn și tot așa. Prin urmare, în săptămâna următoare aveți ca primă, bonus sau dar cel de-al șaselea simț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel