Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 16 - 22 septembrie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Vor fi nevoiți să-și dedice timpul și înțelepciunea puterii de reflecție. Este important să petreacă timp în liniște, alături de persoane mai vârstnice care să îi sfătuiască. Trebuie să-și refacă bateriile și să dea dovadă de seriozitate! Recompensa pentru eforturile lor va veni, chiar dacă tardiv. Nu trebuie să se concentreze excesiv pe bani, ci mai degrabă pe consolidarea relațiilor durabile. Dacă sunt singuri, trebuie să învețe să aștepte în singurătate și să nu forțeze lucrurile doar de dragul de a avea un parteneriat.

Taur

Amintirile îi bântuie și trebuie să înțeleagă că ceea ce a fost nu mai revine. Astfel, legate de trecut vor fi intense. Trebuie să scape de indecizie, de pasivitate pentru ca situație să revină la realitatea prezentă.

Gemeni

Săptămâna aceasta aduce schimbări benefice și deplasări. Șansa este de partea lor! Vor avea parte de întâlniri favorabile și mici călătorii care îți vor aduce șansa să răspunzi rapid în diverse situații. Este o perioadă de alergătură.

Rac

Săptămâna aceasta va fi marcată de elan, prietenie și sentimente altruiste, întoarcerea cuiva. Vei avea ocazia să întâlnești persoane importante și să vizitezi locuri dorite. Relațiile cu cei din jur vor fi amicale și favorabile. În dragoste, cei necăsătoriți sunt obligați să facă primul pas, să se îndrepte către cineva și să nu aștepte ajutorul prietenilor pentru evoluția relațiilor lor. Trebuie să se bazeze pe forțele proprii!

Leu

Au obosit pentru că au avut săptămâni bulversante. Sunt plini de furie, au chef de ceartă, le-a rănit cineva orgoliul, iar acum sunt plini de nervi. Este important să gestionezi situațiile cu grijă, deoarece rupturile pot fi violente.

Fecioară

Vor avea parte de o întâlnire călduroasă și o să dezvăluiți niște secrete. Aceste dezvăluiri, indiferent de natura lor, te vor ajuta să evoluezi. Este important să acționezi cu discreție și să aștepți momentul potrivit pentru a vedea rezultatele acțiunilor tale.

Balanță

Vor avea parte de o săptămână bună, cu reușite în tot ce întreprind, reușita va fi una excepțională, iar deznodământul va fi favorabil. Există șanse mari pentru întâlniri romantice importante și pentru realizarea unor uniuni fericite pentru cei necăsătoriți. Asta înseamnă o nuntă cu dar.

Scorpion

Domină situația! Vor fi plini de combativitate și dinamism. Asta înseamnă că forța lor de atracție îi va conduce la reușită. Este un moment favorabil pentru a-ți manifesta abilitățile și a-ți atinge obiectivele cu determinare și încredere.

Săgetător

Se pot confrunta cu trădare, abandon și deziluzii din partea unor prieteni sau rude. Vor fi prizonierii unei situații și nu vor putea face mare lucru pentru a ieși din această situație. Trebuie să părăsească persoana care i-a adus în această situație și care i-a abandonat în loc să le fie alături la nevoie.

Capricorn

Vor avea o săptămână favorabilă în activitatea profesională, cu realizări materiale pozitive. O persoană mai în vârstă te va ajuta din umbră și va contribui la consolidarea unei relații existente. 

Vărsător

Se vor lansa într-o nouă acțiune sau proiect. Vei întâlni o persoană energică care îți va influența pozitiv parcursul profesional și personal. Renunță la pasivitatea care te caracterizează de cele mai multe ori și asumă-ți inițiativele, deoarece se întrevede începutul unei noi relații.

Pești

Săptămâna aceasta va aduce schimbări în domeniul profesional. Vor exista acțiuni noi care vor conduce la realizări materiale substanțiale. O persoană mai în vârstă te va ajuta să pui baze solide într-o relație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel