Horoscop 2 - 8 septembrie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, schimbă semnul, dar înainte de asta face careul cu Neptun. Sunt câteva promisiuni încălcate, cineva și-a încălcat promisiunea față de tine sau tu îți vei încălca promisiunea. De asemenea, trebuie să îți reglezi furia interioară în următoarea perioadă. Nu este cea mai bună săptămână pe plan relațional și personal.

Taur

Marte iese din casa a II-a. Acest lucru te sprijină. În ultimele două luni, pe plan financiar au fost destul de multe furtuni. Marte se duce în casa a III-a și te face conștient de faptul că mintea ta a cam ruginit și e cazul să o pui în mișcare, să-i dai alte provocări. Asta înseamnă că trebuie să înveți, să studiezi, să comunici și să dezbați.

Gemeni 

Marte încă mai este în semnul tău, va face careul cu Neptun. Asta înseamnă că nu prea știi în cine să ai încredere. Încerci să găsești argumente, dovezi clare, dar nu le vei găsi. Recomandarea este să nu iei decizii importante, cel puțin în primele zile ale săptămânii.

Rac

Marte din casa a XII-a va face careul cu Neptun. Trebuie să ai foarte mare grijă să nu te lași păcălit, iar dacă o faci, ai grijă pe cine dai vina. După, Marte intră în semnul tău. Ești primul vizat. Îți face zile fripte!

Leu

Marte intră în casa a XII-a, din păcate. Până pe 4 noiembrie, când va intra în semnul tău, de unde va și retrograda, va trebui să faci un pas în spate. Asta nu înseamnă să stai degeaba, ci să nu forțezi nota, să nu ai exces de zel, să nu te consideri victimă și să te superi pe oamenii din jur.

Fecioară

Luna Nouă de pe 3 septembrie este în semnul tău. Este momentul să faci ceea ce ți-ai propus! De asemenea, trebuie să reții că Marte iese din casa a X-a și te lasă să respiri, că probabil ultimele două luni la locul de muncă nu au fost pe placul tău. Marte se duce în casa a XI-a și agită apele în ceea ce privește relațiile sociale: parteneriatele și prieteniile.

Balanță

Marte se va duce în casa a X-a. Timp de două luni, la serviciu apar tot felul de situații foarte conflictuale, tensionate. De asemenea, Marte în casa a X-a te ajută să iei decizii. Vei avea un tupeu care s-ar putea să-i supere pe cei din jur, dar nu contează dacă îți urmezi drumul. Te șochezi și pe tine, dar nu mai contează.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, face o schimbare care îți priește. Se duce în casa a IX-a. Scapi de momentele nesigure care au avut loc în ultimele două luni. Acum vezi luminița de la capătul tunelului. Guști altfel toamna cu Marte în casa a IX-a.

Săgetător

Este o săptămână foarte importantă pe plan profesional. Zilele ce urmează trebuie să tragi cât se poate de mult profesional și financiar. Marte se duce în casa a VIII-a și îți vei da seama că este nevoie de mai multe resurse din buzunarul tău și al partenerului. Începi să te gândești cum faci rost de mai mulți bani.

Capricorn

Pluto se întoarce în semnul tău, restul aspectelor aproape că nici nu mai contează. Ai ocazia până la final de noiembrie să te pui de acord cu tine însuți. Trebuie să stai să te gândești unde ești personal, profesional, social și unde este sănătatea ta. Trebuie să găsești soluția la problema care nu merge. La tine este soluția.

Vărsător

Pluto iese din semnul tău. Se va reîntoarce la final de noiembrie, dar pentru că se duce în casa a XII-a, anumite procese psihologice vor fi reluate, cele pe care le-ai tot avut din 2008 și până acum.

Pești

Luna Nouă se petrece în casa a VII-a, Marte intră în casa a V-a. Urmează o perioadă bună pe plan personal. Este bună dacă o faci și tu, nu doar dacă aștepți. Universul ne dă, dar nu ne bagă și în traistă.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel