Horoscop 2 - 8 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2024, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Semne veți vedea în ochii persoanei iubite, a jumătății din buletin. Cei care nu sunt căsătoriți acum se gândesc unde e pitit sufletul lor pereche, unde este sortitul. Au sau nu destinat? Nu toți avem suflete pereche. Unii trec pe lângă sortit și nu știu că e el. Unii vor avea parte de câștiguri de bani.

Taur

Cineva de la locul de muncă este cu ochii pe voi! Pot fi persoane care au interes asupra voastră, fie profesional, afectiv sau emoțional. Trebuie să fiți cu băgare de seamă, e prilej de vorbe, ipoteze, discuții, bârfe. Unele relații pot fi cu câștig, cu bonus, altele cu pierzanie. Atenție la trădări, la persoanele pe care le aveți în preajma vostră, unii se pot dovedi adevărați șerpi. Atenție la cei care pot să vă afecteze poziția pe carieră, nu doar loc de muncă.

Gemeni

Un nou proiect creativ poate aduce beneficii imediate. Dacă e materializat, finalizat, făcut ca la carte, discutat, cu sau fără ajutorul altora, aduce beneficii imediate de bani sau de altă natură. E mare agitație, unii o conștientizează, alții sunt mai boemi, dar nu trăim vremuri simple.

Rac

Câștiguri pecuniare la cei carieriști, concentrați pe studiu și performanță, nu la cei casnici. Atenție la riscurile care trenează pe zona domestică, accidente, instalații.

Leu

Dragostea voastră trece clar prin stomac! Pregătiți-vă din start rezerve, cămări cu toate bunătățile. Puțin și bun, dar să fie. Ceva negocieri, discuții, tranzacții, contracte, alianțe care să fie temelia, baza de susținere a ceea ce vreți să construiți, să câștigați.

Fecioară

Aveți activă zona sănătății, a frumuseții, a SPA-ului, artei. Sunt susținuți artiștii și artistele, zodii care pot să susțină tot ceea ce înseamnă bonusul astral al Fecioarei: Gemeni, Pești, Taur. Alții pot avea parte de pierderi răsunătoare. Atenție la cum vă chivernisiți, unde vă puneți bunurile, să nu rămâneți fără ele. Atenție să nu fie afectate câștigurile. Dacă știți să fiți atente, e o săptămână în care inspirația și muzele se definesc prolifice, pot aduce câștiguri de bani sau loc în cer.

Balanță

Alinierea de planete cu Venus-Lilith, norocul divin și coada dragonului, e o rampă de lansare și de câștig. Este vorba de cele intuitive, li se oferă ceva: semne în dragoste, cum stați cu relația de cuplu pe astrograma de cuplu. Bonusuri sentimentale la unii, la alții pe zona de afaceri, business, copii și orientarea lor profesională.

Scorpion

Sunteți liberi? Unii pot fi liberi în Univers, alții pe Pământ. Cei care sunt ocupați trebuie să stea puțin pe banca de rezerve. Apare ceva roz, de amor la locul de muncă sau vi se coace ceva acolo. Norocoșii vor număra bobocii în această toamnă. Câștiguri, beneficii, ce au adunat în traistă și în cămară.

Săgetător

Se întâmplă ceva în cercul vostru relațional. Vă poate destabiliza evoluția corectă, terestră, dar mai ales spirituală. Vreți să înțelegeți o cale corectă de evoluție. Vreți clarificări, căutați niște repere. Unii caută niște stâlpi de rezistență pe care să se poată ridica, înălța, evolua corect.

Capricorn

Recomandarea este doar evoluție corectă pe carieră, cu beneficii curate. Cei care aleg cealaltă cale pot plăti scump pe viitor. Se alege bobul de neghină, se împart apele și unii pot să dea socoteala, pot fi controale. Dacă totul este corect, ca la carte, așezat, nu se va întâmpla nimic. Dimpotrivă, vor fi fericiți, vor respira ușurați. Ceilalți au temă de lucru sau de gândire. Clarificările sunt esențiale. Fiți înțelepți!

Vărsător

Pluto este un arbitru retrograd, ca la tenis. Cei care joacă corect sunt antrenați, pregătiți, câștigă cinstit. Noi experiențe spirituale și mediumice la inițiați. Vești de la drum lung pentru ceilalți. Unii se gândesc la studii, la sănătate și la anumite noi începuturi care să țină de business, mai degrabă. Tot pentru câștiguri și beneficii, într-un final.

Pești

Recomandarea este precauția, să nu cădeți în plasa binevoitorilor. Atenție la acte și la cum țineți banii și bunurile. În esență, dacă aveți susținători datorită tranzitelor Soarelui prin al doilea decan care să vă coordoneze, ajute, sfătuiască, atunci paza bună trece primejdia rea. Vă puteți vedea liniștiți de celelalte preocupări esențiale, care sunt la fel de profitabile.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel