Horoscop 2 - 8 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura în septembrie. Are succes pe toate planurile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 2 - 8 septembrie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Are o carte negativă. Sunt bulversați de o situație, sunt furioși, au chef de dispute, orgoliul le este rănit, sunt plini de nervi. Nu e bine ca oamenii să aibă discuții cu un Berbec furios. Ruptura poate să fie violentă și se manifestă cu lacrimi, furie, crize. Berbecii trebuie să fie deosebit de prudenți și să dea dovadă de înțelepciune, să nu iște vreun scandal.

Taur

Are o carte neutră care îi anunță că trebuie să dea dovadă de puțină răbdare. Acea dragoste neîmpărtășită va ieși, dar numai cu ajutorul unui partener. Dragostea cu secrete dezvăluite conduce spre zona fecundității.

Gemeni

Are o carte excelentă. Reușita va fi excepțională. Deznodământul fericit al unei situații vă dă o stare de bine. Pentru cei care sunt în căutarea dragostei apare una cu adorație, o întâlnire superbă în care poate să iasă o uniune cu fericire și cu recompense.

Rac

Au o carte excelentă. Au câștigat în mod sigur pe toate planurile. Rezolvă cu succes și o situație mai complicată. Dau dovadă de multă vitalitate. Au succes în artă și în dragoste.

Leu

Au o carte neutră. O nouă oportunitate de profesie. Realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele pentru o relație ca va veni.

Fecioară

Demararea unei acțiuni noi. Va cunoaște un tânăr sau o tânără. Va avea energie. Se va lansa într-o aventură. Faptul că v-ați relansat o veche relație, pentru unii înseamnă că au renunțat la pasivitatea care de multe ori îi acaparează. Se anunță începutul unei noi relații.

Balanţă

Au o săptămână de liniște. Au nevoie să se refacă, să stea un pic în singurătate, să se gândească, să reflecteze chiar și la anii care au trecut sau la o relație mai veche. Poate apărea o relație durabilă.

Scorpion

Reînoire, renaștere. Rezolvă în mod fericit o situație care a fost dificilă, complicată. Poate să apară o întâlnire neprevăzută pentru cei fără obligații amoroase sau chiar o iubire fulgerătoare. Asta este bucuria lor.

Săgetător

Totul simbolizează importanța comunicării în săptămâna următoare. Vor avea parte de mail-uri, SMS-uri, telefoane sau poate chiar o deplasare, dar la fel de bine este venită o reuniune de familie. Pentru unii apare o atracție intelectuală pentru cineva. 

Capricorn

Viteza de acțiune le aduce o schimbare benefică de situație. Vor face multe deplasări, sunt pe drumuri, dar toate alergăturile vor face ca șansa să fie de partea lor.

Vărsător

Au o carte dificilă. Săptămâna următoare, chiar dacă este eșec sau sfârșit se impune transformare, dar nu este una superficială și va trebui să accepte schimbare în profunzime. După această schimbare, ei simt că trăiesc un nou suflu și scapă de toate presiunile.

Peşti

Vor să își ia zborul. Prietenie, sentimente altruiste pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile. Întoarcerea cuiva le va aduce o mare bucurie în viață. Fac vizite, relațiile amicale se întăresc, iar cei care sunt în căutarea unui parteneriat sunt obligați să facă primul pas. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel