Horoscop 20-25 august 2024. Daniela Simulescu: „Vom învăța că nu le putem avea pe toate!”

Data publicării:
Freepik.com
Descriere foto: Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne aduce previziunile pentru zilele următoare!

Să vedem câteva dintre evenimentele acestei săptămâni!

Pe 20 august, are loc primul careu Jupiter-Saturn. Va defini o bună perioadă a vieții noastre. Jupiter reprezintă viitorul, iar Saturn trecutul. În lume, este nevoie de o negociere între nou și vechi. Vorbim despre valorile unei generații. Careul acesta aduce oportunități, dar te face să dai și cu piciorul. De exemplu, dacă vrei să te muți, poți întâmpina tot felul de provocări. Vei învăța reziliența. Este necesar să găsești un echilibru. Un careu Jupiter-Saturn ne învăța că nu le putem avea pe toate.

Pe 23 august, avem un careu între Venus și Marte. Venus vorbește despre plăcere și iubire, iar Marte reprezintă furia și acțiunea. Pe plan amoros, este un aspect care aduce exces. Ni se pare că celălalt este de vină. Totodată, vom face cheltuieli nefolositoare.

Tot în aceeași zi, Mercur retrograd face un sextil cu Marte. Avem curajul să spunem și să negociem.

Săptămâna viitoare, Mercur își va opri retrogradarea în semnul Leului. Țineți-vă bine!

Iată care sunt previziunile săptămânale!

Rac/Ascendent în Rac

Începem cu partea negativă, anume că vorbele te-ar putea costa enorm în această săptămână. Ai talent oratoric și o putere de convingere extraordinară. Ești expresiv și motivat, dar vei înțepa pe undeva și o să critici. Faci asta cu cei dragi, la serviciu și cu prietenii.  Săptămâna aceasta este doar despre tine, iar acest lucru te va costa bani, timp și energie. Te vei trezi că oamenii nu se mai comportă la fel cu tine. Nici nu te mai au în vedere. Conform Danielei Simulescu, trebuie să fii mai împăciuitor și să accepți că și tu greșești. Din punct de vedere financiar, este o perioadă destul de ciudată. De exemplu, aveai de făcut ceva important și ți s-a spus un anumit preț, însă va fi altul. În loc să te victimizezi, mai bine faci rost de banii respectivi.  Ai foarte mare grijă atunci când cumperi un autovechicul și când călătorești. Verifică toate actele și stai departe de hotărârile la impuls.

Horoscop 19 - 25 august 2024. Daniela Simulescu a făcut cele mai așteptate previziuni

Leu/Ascendent în Leu

Dacă vei face greșeli, Mercur retrograd nu te lasă să te plângi de ceea ce ai făcut, ci te împinge să cauți rezolvări. Venus din casa a doua va face opoziția cu Saturn, careu cu Jupiter și unul cu Marte. Vei cheltui mulți bani aiurea. Problema este că te vei lăsa influențat și de alți oameni. Dorința ta este de a demostra că ești în rând cu lumea. Așadar, s-ar putea să îți cumperi sau să te lauzi. Nu este cea mai bună săptămână pentru a epata. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Începem prin a discuta despre Venus din semnul tău. La sfârșitul săptămânii, va face câteva aspecte foarte provocatoare. Venus va face un careu cu Marte. Te simți neiubit, nedorit și neapreciat. Acestea vor veni din lipsa stimei de sine, mai ales în ceea ce privește înfățișarea. În zilele ce urmează, dacă ai idei de schimbări a look-ului, ai grijă ca acestea să nu vină dintr-o nemulțumire foarte mare. Mai întâi, ocupă-te de stările interioare. După care, poți lucra și la exterior. „Degeaba mulțumiți exteriorul, că după câteva zile, nemulțumirea interioară revine.”, spune Daniela Simulescu. Uită-te în oglindă cu mai multă blândețe! Dacă nu o faci, nici ceilalți nu o vor face. Careul Jupiter Saturn te influențează din punct de vedere marital. Dacă ești într-o relație de mult timp și nu s-a întâmplat nimic, poate e vremea să discutați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel