Horoscop 20 septembrie 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Stai departe de a da detalii despre viața ta personală colegilor sau altor persoane străine

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu/sursă foto:captură foto youtube DCNEWS RO
Descriere foto: Daniela Simulescu/sursă foto:captură foto youtube DCNEWS RO

Daniela Simulescu, astrolog DC News, vă prezintă horoscopul zilei de vineri, 20 septembrie 2024.

VEZI ȘI: Știai că poți să naști în funcție de ce zodie vrei să fie copilul tău? Iată ce spune un medic din România: Da, e posibil și facem asta

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Simțul organizării îți va lipsi cu desăvârșire astăzi. Vei avea tendința de a te ocupa de mai multe activități în același timp și este clar că nu vei termina nimic. 

Taur/Ascendent în Taur

Din cauza copiilor, vei face cheltuieli suplimentare. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu deciziile în ceea ce privește și alte resurse ale familiei. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul dintre Mercur și Jupiter îți aduce și optimism, dar și exces de zel. Așa că va trebui să găsești o metodă prin care să nu îți creezi singur neplăceri. 

Rac/Ascendent în Rac

Vei avea parte de numeroase revelații. Și ai face bine să rămâi ancorat, adică aici și acum. Nu trebuie să îi dai trecutului prea multă atenție. 

Leu/Ascendent în Leu

La orice supărare, mică sau mare, în loc să stai să o procesezi, tu alegi să faci cumpărături inutile sau să cheltuiești banii într-un mod aiurea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Careul Mercur-Jupiter te va ajuta dacă ești mai timid de obicei. Dar, dacă ești o persoană extrovertă, s-ar putea să exagerezi dintr-un punct de vedere. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Intuiția îți funcționează, dar tu s-ar putea să distorsionezi multe dintre mesajele ei. Până nu ai dovezi și argumente, nu este cazul să le spui și altora ce crezi tu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Comunicarea cu prietenii va avea de suferit. Pentru că vei avea impresia că ești într-un soi de competiție cu ei. Și nu este deloc așa. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea tendința de a promite mai multe decât poți face. Astrele îți recomandă să fii mai cumpătat, mai ales în discursul cu partenerul. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă faci pe lupul moralist la serviciu, nu vei reuși decât să îți atragi antipatii. Și chiar dacă tu crezi că ai dreptate, nu este cazul să strigi asta. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Stai departe de a da detalii despre viața ta personală colegilor sau altor persoane străine. Indiscreția te poate costa serios.

Pești/Ascendent în Pești

Îți este teamă să fii mai deschis cu familia. La suprafață, pare că este totul ok cu tine. Dar adevărul este că ai nevoie de o îndrumare, conform DC News.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel