Horoscop 21 - 27 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 21 - 27 octombrie 2024.

Berbec

Este foarte interesat de zona legată de bani și de resurse. Este un focus pe care ei îl au pentru a se elibera de acele situații care nu îi mai interesează și care de a-și reconfigura traseul, de a se gândi din ce poziție pot fi mai bine susținuți, atât din punct de vedere astral, cât și al relațiilor pe care le au, cele intime în primul rând, legate de partener și mai puțin de ceilalți. Este o săptămână foarte interesantă pentru ei de a le oferi credit partenerilor și de a face anumite activități împreună.

Taur

Săptămâna vine cu foarte multe întrebări legate de parteneri, deoarece toată această conjunctură cu Mercur și Soarele în Scorpion pe casa a VII-a a relațiilor îi antrenează foarte mult și le dă dorința de a-și satisface aceste nevoi în relațiile cu ceilalți, de a găsi o cale comună împreună cu aceștia, în ceea ce sunt ei interesați să rezolve. Este o săptămână în care au nevoie și de sprijin partenerial.

Gemeni

Sunt susținuți de Jupiter chiar dacă este în mers retrograd. Ei au foarte multe lucruri de rezolvat, mai ales la locul de muncă unde primesc diferite oferte și pot fi susținuți de cei aflați la conducere. Sunt foarte bine cotați și văzuți. În toate aceste demersuri au sprijin și de la partener. Rezolvă cu brio aceste situații pe care le au de rezolvat.

Rac

Sunt prinși cu treburi cotidiene, mărunte. Sunt focusați pentru a-și înțelege toată această perioadă legată de un detox, iar alții pot face o triere a oamenilor de care se înconjoară atât la muncă, cât și în interacțiunea de zi cu zi. Trebuie să fie foarte atenți cum își expun părerile și cum discută cu ceilalți, deoarece nu prea au răbdare sau ceilalți nu au răbdare să îi înțeleagă așa cum ar trebui.

Leu

Au parte de foarte multe situații care țin de spațiul locativ. Trebuie să fie foarte atenți la demersurile pe care le au de rezolvat dacă doresc să facă curățenie sau să elibereze un anumit spațiu. Se pot simți devitalizați sau poate că anumite persoane au pătruns în spațiul lor și i-au dezamăgit și atunci există și o puternică dorință de a închide aceste tratative cu ceilalți sau situații pe care le au de rezolvat. Trebuie să se odihnească și să se detașeze de acele situații care par că nu duc acolo unde și-au dorit.

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de foarte multe drumuri, pot fi și drumuri scurte și rezolvări de acte și contracte sau chiar discuții pe care ei le pot avea cu membrii familiei. Este un tumult și o agitație pentru acești nativi, mai ales că această Lună Plină în semnul Berbecului i-a agitat destul de mult pe nativii Fecioară și i-a făcut să ia în considerare foarte multe situații dificile pe care le au de rezolvat. Trebuie să fie atenți, mai ales în acele situații care implică decizii și implică o traiectorie și o rezolvare a unor situații, la un mod cât mai precis.

Balanță

Nativii Balanță, în această săptămână, au parte de foarte multe calcule financiare. Ei se gândesc și se raportează la zona de creativitate și la bani care pentru ei ar însemna și un plus de imagine, dar trebuie să fie foarte atenți la ceea ce aduc sau ceea ce pot oferi în schimbul banilor. Este foarte important pentru ei să-și mențină această dorință de a câștiga mai mult, dar și în scopul de a putea să urmărească cu ce vin și ce pot aduce ei pentru ceilalți. Trebuie să-și cultive răbdarea și talentul.

Scorpion

Cu Soarele în Scorpion, acești nativi au parte de vitalitate. Este și Mercur în Scorpion, deci îi ajută foarte mult în acel discurs pe care numai ei știu să-l aibă. Este o dorință foarte mare pentru nativii Scorpion să poată să rezolve din mers acele situații parteneriale, cât și acele situații care țin de cuplu sau de relația pe care o au cu alții de împărțit.

Săgetător

Trebuie să se detașeze în această perioadă și să înțeleagă că lucrurile se pot desfășura și fără aportul lor și pot lua un alt curs, în modul în care ei au nevoie de o perioadă de odihnă, să se regăsească, să se adune și să rezolve ceea ce au de rezolvat, într-un mod cât mai aparte. Trebuie să se odihnească, să se detașeze și să poată să înțeleagă că ceea ce vine spre ei este foarte deranjant dacă nu se retrag puțin din această zonă care i-a activat destul de mult.

Capricorn

Au de rezolvat anumite situații cu prietenii sau își fac alte planuri de viitor. Își pot da seama că vor să călătorească în următoarea perioadă sau vor să se detașeze de acele situații care nu mai sunt benefice. Este recomandat să se focuseze foarte mult pe situații care să îi ajute să își rezolve din mers ceea ce au de rezolvat.

Vărsător

Au foarte mult de lucru împreună cu autoritățile și au de rezolvat acele situații care sunt importante pentru ei pentru a-și demara acele noi proiecte care țin de muncă și de tot ce înseamnă un statut social. Este foarte important pentru ei cum se raportează la acest statut și ce au de învățat în interacțiunea cu ceilalți.

Pești

Se pregătesc să călătorească, unii călătoresc la modul fizic, alții doar cu gândul sau au de înțeles că anumite situații din viața lor trebuie să plece. Nu se mai regăsesc în anumite contexte împreună cu ceilalți, într-un tur de forță din care sunt luați. Au nevoie să nu opună rezistență în a lăsa anumite lucruri să plece, care nu mai sunt în acord nici cu voința Divină, dar nici cu legile Universului. Să se detașeze din acele situații, să înțeleagă că progresul înseamnă schimbare și să aibă curaj să ia acele decizii fără frică, deoarece de foarte multe ori frica ne poate ține pe loc și să își dea voie să se exprime cu adevărat așa cum simt. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel