Horoscop 21 - 27 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna aceasta, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Intrarea Soarelui în Scorpion în cea de-a opta casă a horoscopului general pe astrogramă vine cu vești, facturi scrise și tot felul de hârtii. Totul ține de diverse acte, de notări ca să nu cumva să uitați ceva, deci alergătură multă. Pentru unii, câștiguri, pentru alții dispute de la bani și bunuri. Conflicte, separări, divorț sau discuții ce țin de împărțirea bunurilor, contracte prenupțiale.

Taur

Cineva a turnat gaz pe foc în familie sau în sfera socială. Se agită lucrurile fie la locul de muncă, fie legat de locul de muncă. E semn că aveți blocaje sau tensiuni care se pot duce pe sănătate, pe copii, pe siguranța zilei de mâine.

Gemeni

Sunteți cu gândul la bani și la câștiguri. Cine se trezește de dimineață și muncește cinstit, cu Soare-Mercur în Scorpion, va avea parte de succes, profit, câștiguri. Alții vor fi preocupați de sănătate și de chestiuni care sunt cel puțin la fel de importante, pentru că investesc bani în propria sănătate. Trebuie să fiți atenți și la săgețile care se conturează acum, pentru că ele pot răni. Trebuie să vă puneți scuturi ca să nu fiți vulnerabili.

Rac

Marte din constelația voastră va face un aspect bun cu Mercur din Scorpion. Comunicare eficientă, poate puțin justă, dreaptă sau tăioasă. Vorba dulce, mult aduce! Acolo sunt câștigurile, dar există și un aspect de disonanță cu Lilith, unde poate indica cumpene, tensiuni pe relația de familie și pe relația de familie, de sănătate, de siguranță.

Leu

Considerați incompatibili cu Scorpionul, va trebui să realizați că aveți nevoie de curățenie. În sensul în care ea poate să fie interioară sau exterioară. Este vorba de purificare, detoxifiere pe interior,  pregătirea organismului pentru sezonul rece sau chiar puteți face casa lună.

Fecioară

Progresiile solare din cea de-a treia casă indică deplasări și alergătură. Pregătiți cămara pe ultima sută de metri. E vorba e sănătate, bani și de faptul că vreți să construiți ceva.

Balanță

Un lucru e cert: dragostea își va cere drepturile. Pentru alții, pentru a înțelege ceva, vor exista discuții sau dispute de la bani, relații conjuncturale de familie, cu părinții. Susținere pentru persoanele creative, vești nu tocmai bune pentru sănătate. Atenție maximă dacă știți că este șubrezită. La alții, atenție la dușmanii văzuți sau nevăzuți, activi sau în stare latentă, nu doar dușmanii clasici, ci pe zona siguranței interioare, emoționale.

Scorpion

Vești foarte bune de pe astrograma generală! Soarele va aduce un plus de energie pozitivă și constructivă. În rest, vă ajută să adunați ce doriți, bonusurile sunt nevăzute, dar active. Venus pleacă de la voi din constelație, deci ce avea de comunicat în dragoste a spus. V-a susținut veniturile și câștigurile bine. .

Săgetător

Venus se pregătește să vină la voi și susține iubirile adevărate, fără de păcate, chiar autentice. Venus este micul benefic și micul noroc, la intrare nu face opoziție totală cu Jupiter retrograd din Gemeni, deci poate să aducă beneficii. Susține persoanele care lucrează în domenii de beauty, artistice. Acolo sunt câștigurile, dar nu amânați pe mâine ce puteți să faceți săptămâna următoare, deoarece în celelalte apare opoziția totală cu Jupiter. La unii poate apărea un risc de trădare.

Capricorn

Primiți o veste, o invitație, o știre de la cineva sau despre ceva cu esență, cu substanță. Prin urmare, noutățile se vor ține scai de cei care sunt activi, omniprezenți, focusați pe carieră sau pe evenimentele din familie. Pot fi blocaje acolo unde nu ați echilibrat lucrurile, v-ați ocupat în exces doar de carieră, de familie sau de propria persoană. Acolo unde sunt dezechilibre, acolo apar și blocajele.

Vărsător

Astrele vin cu noi propuneri pe carieră, pe zona de studii, vești ce țin de străinătate, chestiuni presante la orizont, de nu le dați deloc de cap. Aveți nevoie de o busolă astrală orientativă pentru destinul acesta individual. Dar vestea foarte bună este că aceste propuneri trebuie luate în seamă, cântărite, discutate, analizate. Cei care vor să se ducă spre zona de studii, interviuri, examene trebuie să fie totul într-o coerență și rezonanță perfectă cu ce aveau înscris de la naștere. 

Pești

Norocoșii vor avea parte de deplasări, dar și de ieșiri benefice, și cu câștigurile aferente, diferite, dar dorite. Ceilalți se confruntă cu o problemă existențială, un freamăt, o neliniște ce și cum să găsească o soluție, o cale corectă karmică pentru a reveni în zona de siguranță, de normalitate, de stabilitate.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel