Horoscop 21 - 27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Primele zile ale săptămânii nu îți sunt pe plac. Lipsa motivației continuă, iar înăuntrul tău s-a acumulat destul de multă furie. Ai nevoie de o miză, de o direcție și te enervează lucruri care altădată nu te-ar fi enervat. S-ar putea să simți că unii oameni încearcă să te manipuleze. În a doua parte a săptămânii vei începe să fii mult mai atent la tot ce înseamnă economii, bugetul familiei, dar și timpul cu tine.

Taur

Pe plan relațional, lucrurile se mai pot schimba. Partenerul este mai atent la nevoile tale, dar și tu îl vezi cu alți ochi. Pentru cei singuri, începe o perioadă în care sunteți mai dornici și mai dispuși să discutați cu anumite persoane. Țineți cont că este o perioadă destul de dificilă pe plan financiar. Venituri aveți, dar apar și cheltuieli.

Gemeni

S-ar putea ca partenerul să devină mai indiferent și mai distant sau nici voi să nu mai fiți atât de atenți la cerințele lui. Trebuie să vă dați seama  unde ați exagerat în ultima vreme. Vine o perioadă în care trebuie să vă îmbunătățiți rutina, stilul de viață și să vă întrebați care este scopul vostru în acest moment. Nu uitați că este nevoie să trageți aer în piept și să creați spațiu.

Rac

În familie a fost destul de multă agitație, iar acum lucrurile s-au mai calmat. Trebuie să rețineți că începe o perioadă de bucurie pentru voi. Trebuie să creați, să vă exprimați și să faceți ceea ce vă place indiferent de vârsta pe care o aveți. Aveți nevoie să faceți ceva ce vă aduce plăcere și bucurie.

Leu

Începutul săptămânii s-ar putea să fie foarte complicat pentru cei care călătoresc. În a doua parte a săptămânii, simțiți nevoia de a sta mai mult acasă. Vreți să stați cu cei dragi și să vă relaxați sau chiar să faceți anumite lucruri în gospodărie. Momentan nu sunteți foarte energici, dar asta nu este un lucru rău. Nu vă mai agitați pentru orice lucru minuscul. 

Fecioară

La începutul săptămânii pot apărea cheltuieli. Veți lua o decizie, dar nu veți fi mulțumiți și simțiți că sunteți într-o dilemă, mai ales pe plan financiar. Nu cheltuiți banii pe primul lucru văzut, ci fiți chibzuiți. Este un moment în care trebuie să faceți un pas în spate și să vă relaxați. Protejați-vă mintea și nu vă aglomerați programul la locul de muncă.

Balanță

În primele zile ale săptămânii vă simțiți nevăzuți și neascultați atât de familie, cât și de prieteni sau colegi de serviciu. Nu trebuie să vă acuzați și să vă simțiți nedemni, nu le întoarceți împotriva voastră. Oamenii nu sunt perfecți. Nu încercați să forțați nimic. În a doua parte a săptămânii, începe o perioadă foarte importantă pentru a găsi metode de a vă crește resursele sau pentru a vă eficientiza bugetul.

Scorpion

Începutul săptămânii este destul de neplăcut, dar ulterior vă mai reveniți. Vor fi multe ajustări, atât pe plan financiar, cât și la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Aveți în vedere faptul că nu ar strica să începeți să vorbiți cu partenerul despre obiective, despre ceva ce nu ați mai făcut până acum. Trebuie să vă oferiți o motivație în cuplu.

Săgetător

Trebuie să faceți un pas în spate și să lăsați lucrurile să se întâmple. Este recomandat să aveți grijă la problemele de sănătate și să nu amânați analizele sau consultațiile. Fiți precaut și nu mergeți pe ideea că nu vi se poate întâmpla vouă. Vă puteți face cadou un mesaj de relaxare, un tratament facial, orice vă ajută să aveți grijă de voi.

Capricorn

Dacă simțiți că nu puteți pune punctul pe i, nici nu trebuie. Legătura dintre viață și moarte capătă altă nuanță, iar zilele acestea totul vi se pare superficial. Dacă au apărut probleme pe plan relațional, ar trebui să depuneți mai mult efort decât de obicei. Nu stați lângă oameni care tot ce fac este să se victimizeze, aveți grijă pe cine lăsați în viața voastră.

Vărsător

Toată atenția va fi îndreptată către carieră. Sunteți mai văzuți de șefi, dar asta poate fi datorită unui succes profesional sau din cauza unei greșeli. Fiți foarte atenți la atitudinea pe care o aveți față de șefi și de colegi. Trebuie să vă gândiți foarte bine ce vă doriți să faceți cu adevărat. S-ar putea să apară niște conflicte cu anumite persoane mai autoritare.

Pești

S-ar putea să primiți niște vești mai neplăcute pe plan financiar sau să aveți anumite cheltuieli neprevăzute. În momentul în care apare ceva ce vă supără, nu vă plângeți prea mult, ci încercați să vă documentați și să încercați să remediați situația. Aveți niște limite, iar când apar trebuie să acceptați că nu le puteți face pe toate perfect.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel