Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna următoare, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Cu Neptun retrograd la granița dintre Berbec și Pești, dar și cu Chiron în Balanță, cu o mână se pare că luați ceva, inclusiv bani, cu cealaltă dați. Este vorba și despre alte beneficii, mașini, terenuri, case. Trebuie să muncim pentru ceva. Poți să vezi viața ca o provocare, competiție. Te entuziasmezi, vrei să riști. Alții nu se așteaptă la reversul medaliei. Există grad de risc, nu uitați de Lilith în Balanță. Este nevoie de ceva esențial acolo. Indiferent de vârstă, căutați terapie sau astroterapie spre înțelegere și vindecare.

Taur

Vești foarte bune de la Mercur! Astrul părăsește zodia ta și intră în Gemeni. Anunță bani, reglare în conturi, achitări de facturi restante, dar și încasări de bani pentru ceva, o muncă prestată, anumite beneficii pentru echilibrarea între munca prestată și, pe urmă, o vacanță. Investiți în voi, în sănătatea voastră, în călătorii, fiecare cum vrea. Atenție! Ce luați pe mere să nu dați pe pere.

Gemeni

Marte intră în constelația ta. Anunță competiție, ambiție, veți pune rigla ca să centrați ceva în așa fel încât să împăcați și capra, dar și varza. Nu e imposibil, pentru că este vorba despre sănătate. Ceva acolo pare pe muchie de cuțit. Atenție la Marte, poate să facă anumite lucruri. În esență, poate să predispună la anumite afecțiuni care țin de febră, stări febrile. Atenție la ce mâncați, ce beți, cât stați la soare, pentru că se anunță extreme. Riscuri de intervenții stomatologice, dar e mai bine să le programați, nu să le tot amânați. Vor fi competiții, reglări de conturi, cei mai mulți veți fi agitați și fără răbdare. Aveți dorința de a vedea că voi aveți dreptate. Pot apărea, de asemenea, probleme cu autoritățile. Recomandarea este să fiți temperați și calmi!

Rac

Venus v-a părăsit și urmează să o facă, curând, și Soarele. La unii au adus beneficii, cei care sunt cu adevărat activi și muncitori, la alții se pot anunța anumite cumpene, dileme, ce o să faceți de acum înainte. Se duce afluxul de energie și, când dispare o tipologie astrovibrațională, te gândești de unde să îți mai iei sevele să continui sau să începi, sau altceva.

Leu

Este ultima săptămână cu Mercur în Leu. Discuții de minte, suflet, la unii și de trup pentru că poate să fie și despre sănătate. Deschideți bine ochii la blocaje care pot apărea pe bani, pe carieră, un fel de debusolări sau dezorientări.

Fecioară

Trebuie să găsească o cale de mediere între ce își dorea până mai ieri și ce trebuie să rezolve de azi înainte. Există un soi de ușă pe care trebuie să o deschideți după ce închideți alta. Finalizați ceva și este scris că trebuie să începeți altceva sau nu puteți finaliza ceva pentru că vă lipsește o informație, o piesă, o chestiune.

Balanță

Se reactivează, în general vorbind, rănile trecutului la persoanele care nu sunt tocmai tinere. Nu este vorba despre elevi, studenți. Aspectele sunt pentru cei mai în vârstă. Particularizând, este nevoie de căi pentru cunoaștere, autocunoaștere, chiar căi de vindecare pentru rănile respective sau un soi de astrogramă a vindecării, pentru că indică un dezechilibru. Cei tineri au repere care țin de misiunea lor karmică, acolo se vede ce au de făcut în viață, ce școală li se potrivește, de ce apar tensiunile cu părinții, cum pot fi soluționate.

Scorpion

Plecarea lui Marte din zodia opusă, a Taurului, e de bun augur! Atenție la persoanele exagerat de cumpătate, zgârcite. Cei care se folosesc de semenii lor sau calcă pe cadavre pentru propriile lor beneficii. Scorpionul e renumit, de obicei, că nu știe să găsească o soluție de a-i împăca pe toți. 

Săgetător

Sunteți, în general, mână largă când este vorba de confortul personal și de anumite lucruri esențiale. Acum depinde de fiecare ce și cum gestionează. Cum vă așterneți, așa dormiți. Unii suferă, dar primesc sau caută sfatul unei femei.

Capricorn

Trecerea Soarelui din Rac în Leu anunță beneficii la cei care lucrează în domenii estivale, pensiuni, turism, agenții și așa mai departe.

Vărsător

Spiritele superioare vor fi ajutate de intuiție, de aceea este bine să aibă o anumită stare, să se poată conecta, să apeleze pentru a găsi o cale corectă de înțelegere, de evoluție, de ce vreți voi. Dar acolo este esența. Dacă intuiția lor funcționează bine când este stres, agitație, de unde intuiție? Cuvântul cheie al săptămânii este „intuiție”.

Pești

Vreți o schimbare la locul de muncă, dar nu știți care e varianta corectă pe destin. Unii vor schimbare de loc de muncă. Important este să vreți, cum faceți mișcarea, acolo este esența.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel