Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 22 - 28 iulie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Zodie de foc, are roșu, cartea pozitivă. Vor domina situaţia în orice împrejurare. Nu sunt lipsiți de dinamism, din contră. Vor avea parte de reuşite.

Taur

Cosmosul, carte pozitivă. Au parte de reuşite, dar la scară triplă. Reuşita va fi una excepțională. Orice ar întreprinde, reușita este de partea lor.

Gemeni

Gemenii au o carte neutră. Sunt în căutare de acţiune şi comunicare. Cei care nu au obligații familiale au şanse să întâlnească pe cineva. Au energia potrivită pentru a cuceri.

Rac

Racii ai intrat în râu. Reaua credință, abandonul, trădarea, sunt prizonierii unei situaţii şi nu pot face mare lucru pentru moment. E a doua săptămână în care situația lor de incertitudine îi posedă, e dominantă pentru ei. Trebuie să încerce să renunțe sau să părăsească acea persoană care le face zile negre.

Te-ar putea interesa și: Top 3 zodii care se îndrăgostesc foarte repede. Mihai Voropchievici: „Îi este uşor să-şi găsească un partener”

Leu

Leul are o săptămână în care vrea singurătate şi linişte. Nu îl interesează să intre în contact cu alte persoane. Timpul acordat propriei persoane face să aibă parte de mai multă înțelepciune și putere de reflecție. 

Fecioară

Va avea parte de o schimbare de situație benefică. Multe deplasări, dar șansa este de partea lor. Multe întâlniri benefice şi călătorii, deci va fi o săptămână cu multă rapiditate. Se mișcă într-un ritm alert.

Balanță

Balanţa va face o alegere. Sunt stăpânite de ezitare, îndoială, dualitate și nelinişte. Au parte și de rivalitate. Nu le convine, dar s-au obișnuit. Trebuie să se gândească bine înainte de a acţiona. Nu trebuie să acționeze înainte de a-și lua măsurile de siguranță.

Scorpion

Scorpionii au protecţie din partea unei personalităţi marcante. Trebuie să fie încrezători pentru că sunt pe calea cea bună.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii bune pentru căsătorie. Mihai Voropchievici: „Sunt renumite pentru răbdarea și stabilitatea lor”

Săgetător

Săgetătorul are o carte instabilă, când bună, când rea. Au sentimente de posesivitate şi duritate. Totul se învârte în jurul unei manevrări de bani.

Capricorn

Capricornii au o întâlnire frumoasă care le redă o energie nouă şi sentimente nobile. Au echilibru bun, sunt stăpâni pe situaţie şi vor face o călătorie în străinătate, un schimb de experiență. Înaintează pentru că au succes și reușită.

Vărsător

Vărsătorul are steaua, simbolul unei acțiuni pe care o vor demara în perioada următoare. Vor demara o activitate profesională care aduce reuşită și o realizare materială pozitivă.

Pești

Peştii au galbenul, carte pozitivă, care simbolizează noutate. Vor avea parte de o întâlnire neprevăzută, o iubire fulgerătoare, o lovitură de teatru care le va face plăcere. De asemenea, vor avea parte de o întâlnire neașteptată: întoarcerea cuiva drag.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel