Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada  23 - 29 septembrie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Săptămâna debutează cu furtuna, o carte negativă. Sunt bulversați de o situație care le-a creat neplăceri. Sunt plini de furie, au chef de dispute, le este rănit orgoliul și sunt un pachet de nervi. Nativii acestei zodii vor trebui să-și tempereze stările nervoase și să fie prudenți, altfel riscă să provoace rupturi dureroase în relațiile cu cei dragi.

Taur

Are ovalul, o carte neutră. Răbdarea, receptivitatea, dragostea de natură, fecunditatea, secretele dezvăluite au un efect fantastic asupra acestor nativi. Se întrevede o întâlnire călduroasă, iar situația respectivă poate să evolueze lent. De asemenea, au parte de un ajutor din partea unei femei. Trebuie să-l accepte!

Gemeni

Soarele strălucește puternic, fiind una dintre cele mai bune cărți. Le promite succes, clarificarea unor situații ambigue și vitalitate. Apare marea dragoste pentru cei singuri. Nu trebuie să o rateze!

Rac

Au cosmosul, o carte excelentă care simbolizează reușita excepțională. Orice vor întreprinde va aduce rezultate fericite și mult succes. Reușitele aduc și un deznodământ fericit al unor situații.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale prima jumătate octombrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Leu

Au parte de o săptămână de comunicare intensă. Importanța comunicării este mare pentru ei. Deși săptămâna le va aduce mai degrabă schimburi intelectuale decât pasionale, o întâlnire sau o conversație semnificativă ar putea să apară la orizont.

Fecioară

Are o carte pozitivă. Fecioara are o energie foarte bine canalizată. Dovedește o forță activă, domină situația, e plină de dinamism, iar raporturile pasionale și forța de atracție fizică și magnetică pe care o posedă le conduc la reușită.

Balanță

Au o carte negativă. Au o săptămână dificilă, marcate de cartea iluziilor pierdute, rea credință din partea unei persoane, abandon, trădare. Pot să fie prizonierii unei situații și nu pot să facă marele lucru pentru moment. Balanțele trebuie să acționeze!

Scorpion

Vor face o alegere! Trebuie să scape de ezitare, îndoială, dualitate, neliniște și rivalitate. Vor trebui să reflecteze bine înainte de a acționa.

Te-ar putea interesa și: Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Daniela Simulescu vine cu noi previziuni

Săgetător

Luna, o carte neutră. Sunt visători și se duc cu gândul la trecut. Trăiesc emoții intense care îi vor face să-și reconsidere legăturile emoționale de altădată. Este posibil ca emoțiile puternice să vină din partea unei persoane pe care au iubit-o și care nu a mai dat niciun semn de viață.

Capricorn

Capricornii au parte de renaștere, reînnoire și libertate. Se vor elibera dintr-o situație dificilă și vor avea parte de o întâlnire neprevăzută. Cei singuri ar putea trăi o iubire fulgerătoare.

Vărsător

Vor începe o nouă acțiune, fie o schimbare profesională, fie o colaborare suplimentară. Realizările materiale vor fi pozitive, iar o persoană mai în vârstă îi va ajuta să pună bazele solide unei relații de muncă sau una strict personală.

Pești

Săptămâna aduce schimbări benefice și plimbări neașteptate. Șansa este de partea lor!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel