Horoscop 24 - 30 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Data publicării:
Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 24 - 30 iunie 2024.

Berbec

Este o săptămână foarte bună, deoarece sunt foarte multe situații la locul de muncă care ajung la un final și trebuie rezolvate. Este o strategie foarte bună pentru acești nativi să poată să-și ducă lucrurile la bun sfârșit și să poată să se întrebe ce anume îi deranjează sau blochează ca să poată ajunge acolo unde au nevoie.

Taur

Pun în balanță recomandările pe care planetele le au pentru ei, mai ales din punct de vedere financiar și al câștigurilor financiare. Este un tranzit foarte bun pentru ei să-și delimiteze activitățile și să înțeleagă ce anume îi motivează să poată să meargă înainte și ce anume nu le mai produce un confort.

Gemeni

Este foarte important să ajungă la o balanță între câștiguri și cheltuieli și să poată să-și delimiteze acele sarcini care le par foarte costisitoare.

Rac

Se focusează foarte mult pe ei și sunt foarte dornici să poată să-și rezolve acele probleme care sunt foarte stringente. Este foarte important să-și găsească liniștea și să facă liniște în interior pentru a se putea regăsi și în contactul cu cei din exterior.

Leu

Sunt dornici să se odihnească. Poate unii chiar au plecat într-o vacanță sau se gândesc să-și ia câteva zile libere pentru odihnă. Este bine să facă acest lucru. Au nevoie să se regăsească în această perioadă, să facă pace și liniște cu ei și să se asculte mai mult.

Fecioară

Sunt dornici să socializeze. își doresc ceva nou. Este un moment foarte bun pentru a mai renunța la câte ceva din ceea ce nu le mai folosește din trecutul lor și să poată să-și găsească acea zonă de creativitate și prieteni cu care pot avea proiecte comune.

Balanță

Au foarte mult de muncă. Și-ar dori foarte mult să călătorească sau să plece, dar ceva parcă îi ține acasă, îi ține pe loc. Nu se pot detașa de toate aceste sarcini cotidiene pe care le au. Sunt foarte sociabili și vor să rezolve foarte multe lucruri, dar este nevoie de atenție pentru problemele care au nevoie de rezolvare imediată.

Scorpion

Pot pleca, pot călători sau pot să-și extindă orizonturile în această perioadă. Vor comunica foarte mult, vor discuta. Este foarte important să poată să-și înțeleagă acele demersuri constructive.

Săgetător

Au de înțeles cum funcționează lucrurile, mai ales din punct de vedere financiar. Trebuie să fie foarte atenți la datorii și la obligațiile pe care le au împreună cu ceilalți. Pot renunța foarte greu la anumite situații care îi obosesc și îi destabilizează.

Capricorn

Au nevoie să se înțeleagă pe ei, să fie ei cu ei și să aibă timp pentru ei. Se simt obosiți și iritați. Au nevoie să poată să închidă acele parteneriate, mai ales din punct de vedere relațional. Trebuie să facă pace cu trecutul și să realizeze lucruri în felul lor, nu impus de cei din jur.

Vărsător

Sunt foarte dornici să poată să înțeleagă anumite situații legate de muncă. Trebuie să fie foarte atenți cum își prezintă aceste obligații și cum le înțeleg. Au nevoie de mai mult timp pentru ei.

Pești

Au nevoie să-și schimbe perspectiva sau să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu mai funcționează lucrurile așa cum au funcționat. Au nevoie de un timp petrecut cu ei, de detașare, de emoții noi și să poată să se recreeze sau să înțeleagă lucrurile dintr-o altă formă.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel