Horoscop 26 septembrie-1 august 2024. Daniela Simulescu despre zodia care ia decizii foarte importante

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2024.

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul pentru patru zodii.

Berbec/Ascendent în Berbec

În această săptămână, va trebui să te rupi în mai multe direcții. Trebuie să fii atent la serviciu, familie și cercul social. Poate mai ai și pasiuni. Nu alerga după un anumit câștig. Nu se poate. Este frumos că ești competitiv. Îți vei da seama cum să câștigi într-un anumit domeniu. Te prinzi tu de-o șmecherie, dar nu forța. Lasă lucrurile să meargă de la sine. Pe plan relațional, este o perioadă bună, fie că ești sau nu într-o relație. Dacă ești singur, poți primi oportunități sau o carismă crescută. Totodată, pot apărea evenimente unde să cunoști oameni. Nu neapărat să intri într-o relație, ci pot fi întâlniri platonice. Toamna aceasta vorbește clar despre ceea ce înseamnă zonă partenerială. În această perioadă, vei avea curaj să iei decizii foarte importante. 

Taur/Ascendent în Taur

Zilele aceasta, romantismul va fi puțin exagerat pentru tine. Preferi să crezi mai mult povestea din propriul cap decât realitatea. Din punct de vedere profesional, începe o perioadă în care îmbini utilul cu plăcutul. Găsiți motivație, devii ambițios. Ai nevoie de un proiect la care să muncești cu drag și cu spor. În plus, se poate strica ceva prin casă sau să apară o dispută cu familia, chiar dacă ai crezut că ai scăpat. Sau pot reapărea unele subiecte de care ai fugit cât ai putut. 

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie. Zodia care va avea noroc la bani în următorii 20 de ani

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei obține mai multă claritate și o să îți dai seama care e drumul pe care trebuie să mergi, la propriu și la figurat. Chiar și intuiția îți spune încotro să o iei. Dacă ai examene sau teste, vei avea șanse foarte bune. Ne apropiem de o toamnă destul de importantă pentru tine. Probabil că ai trecut prin multe teste pe plan profesional și ți-ai dat seama de anumite limite. Nu reacționa precum un copil, ci mai lasă de la tine. Ai nevoie de un grad crescut de înțelepciune. Un pic de diplomație și acceptare nu strică. Stai în banca ta și vezi ce îți pregătește viitorul apropiat. Să ai grijă foarte mare la drumuri!

Rac/Ascendent în Rac

Evită promisiunile pe cât posibil. În această săptămână, ești în stare să promiți marea cu sarea. Dar poți și crede orbește în ceea ce zic ceilalți. Toate acestea te vor costa. Daniela Simulescu îți recomandă să îți planifici cheltuielile având în vedere toate schimbările pe care le fac instituțiile financiare. Inflație, taxe, creșteri, impozite. Dacă vrei să îți faci un buget până la final de an, va trebui să ai în vedere cum s-au schimbat toate măsurile fiscale în ultimii ani. Poți spune: „Eu plec în vacanță. Am bani pentru aia, dar trebuie să îmi pun niște bani deoparte.” Dar trebuie să te gândești: „La un moment dat, s-ar putea să se scumpească chiria. S-ar putea scumpi abonamentul la sală. S-ar putea ca pantofii sau ghetele pe care vreau să mi le cumpăr pentru iarnă, să nu mai coste 400 de lei, ci să fie 500 de lei.” Va trebui să preconizezi. Chiar dacă te aștepți să fie Soare, s-ar putea să plouă. N-ar strica să ai mai multă grijă de prevenția sănătății.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel