Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024. Zodiile care pot avea parte de satisfacții financiare

Data publicării:
Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna  27 mai - 2 iunie 2024.

 

Berbec

Este foarte important să comunice, să fie mai deschiși și să înțeleagă că lucrurile care se simt ușor blocate pentru ei, nu fac parte din destinul lor. Trebuie să fie mai atenți la decizii, să exprime ce-și doresc cu adevărat. Pot urma contracte pentru ei, să fie atenți la ce informații, bârfe circulă în jurul lor. 

Taur

Segmentul financiar este foarte important, dar și demersurile pe care le face cu partenerul. Sunt resurse de cheltuit și trebuie să fie foarte atenți cum se raportează la aceste resurse. Vine mai aproape de ei segmentul financiar și îi învață cum să găsească noi surse sau să se elibereze de acele afaceri care nu li se mai par profitabile.

Gemeni

Au parte de multe satisfacții, dar trebuie să fie atenți la sectorul parteneriatelor și colaborărilor. Trebuie să fie atenți la cum pun problema sau cum discută, pentru că pot fi înțeleși greșit.

Rac

Sunt foarte solicitați la locul de muncă și au nevoie să înțeleagă această tensiune. Trebuie să fie foarte atenți la sănătate. Cei care au suferit intervenții trebuie să aibă răbdare, pentru că e nevoie de timp pentru a putea să afle acel diagnostic corect sau tratament. Să fie atenți la colegii de muncă.

Leu

Se pot simți obosiți, nu au mult chef pentru anumite activități și pot renunța la ele. Să fie atenți la cum se raportează la anumite persoane, la parteneri sau în relația cu copiii. Este foarte important să fie atenți și la speculațiile financiare. Este un tranzit bun pentru succes, pot cunoaște persoane care să îi sprijine. 

Fecioară

Sunt preocupați cu treburi gospodărești, au de făcut lucruri ce țin de casă. Pot avea loc discuții și pot fi prinși în anumite situații care să însemne solicitări. Trebuie să se odihnească. 

Balanță

Au de făcut anumite drumuri, vor trebui să se gândească să dea niște răspunsuri în anumite probleme. Vor trebui să fie atenți la acest context care ține de comunicare și de acte, contracte, pentru că se simt prinși în acest lanț al comunicării. Să fie atenți cu cine împărtășesc anumite informații.

Scorpion

Cheltuie bani, se gândește mult la bani și e vorba despre bugetul lor, care trebuie să fie unul echilibrat. Trebuie să găsească o balanță și să se gândească la ce i-ar putea solicita mult.

Săgetător

Se pot simți obosiți, încărcați cu multe activități mai ales prin parteneri sau au de încheiat un anumit contrat și se pot simți confuzi. Trebuie să mai lase ceva timp pentru a afla informații și pentru a se informa mai bine pentru un anumit subiect.

Capricorn

Sunt obosiți, se simt epuizați și trebuie să dea randament la locul de muncă. Trebuie să găsească anumite strategii care-i să-i ducă în fața împlinirii obiectivelor pe care le au. E important să delege din responsabilități și să se gândească la sănătate.

Vărsător

Pot renunța la un prieten, se simt obosiți de la a avea discuții cu acea persoană și de a găsi mereu cele mai bune discuții. Vor să petreacă mai mult timp cu partenerul, iar de aici pot apărea mai multe păreri contradictorii. 

Pești

Au de rezolvat anumite situații care țin de tot ceea ce înseamnă planul locativ, administrativ. Trebuie să se hotărască cu privire la o plecare, o excursie, astfel încât să găsească cele mai bune decizii, variante, pentru a avea răspuns în această problemă. Trebuie să ia o decizie în cunoștință de cauză. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel