Horoscop 29 iulie - 4 august 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri
Descriere foto: Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna următoare, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Doar dacă veți conștientiza că această schimbare este un semnal cu mesaj, deci cu schimbări obligatorii pe carieră, la locul de muncă, conform astrogramei fiecărei persoane. Pe termen mediu sau lung, se conturează și câștigurile de bani care se pare că nu îi vor ocoli pe mulți. Aceasta este o veste bună!

Taur

Vorbim despre casa a IV-a care e activă pe horoscopul general. Progresiile solare vizează casa familiei, a investițiilor, revederilor unor locuri din copilărie, acolo unde este esența. Unii vor investi în casă, vor face schimbări, vor decora, primenesc casa pentru vizitatori, alții vor repara.

Gemeni

Cvintilul lui Mercur cu Soarele din Leu, în cea de-a III-a casă a horoscopului general, și intrarea lui Mercur în Fecioară anunță dor de ducă, de muncă, de vorbă cu o rudă, de reactivat câștigurile de bani. E reactivat, indicându-ne ceva anume.

Rac

Cea de-a II-a casă a horoscopului general va fi activă în săptămâna următoare, cu un Soare progresat care anunță dar de stele, de bani, beneficii, răsfăț, înnoiri. Vă reînnoiți sau achiziționați sau vindeți un bun de valoare.

Leu

Energie constructivă de la Soare, benefică, activată de prezența Soarelui în prima casă, unde este caracterul, starea de spirit benefică pentru câștiguri, petreceri, bonusuri pe care vi le acordă Universul. E perioada în care veți fi premiați sau vă premiați singuri.

Fecioară

Intrarea lui Mercur în constelația voastră este un semn bun, clar, de antemergător pe destinul tău general. Fecioarele sigur nu au și ascendentul sau axa karmică tot în Fecioară, ca să spunem cu acuratețe că 100% lucrurile se vor întâmpla așa. Rămân structuri generale, orientative. Dacă nu ai această orientare, nu știi de multe ori cum să îți coordonezi acțiunile, cum să gândești ca să nu îl superi pe cel de lângă tine, cum să vorbești cu partenerul tău de viață. Negocieri financiare, reeșalonări, discuții, chestiuni care trebuie cu adevărat soluționate.

Balanță

Favorizate sunt doar Balanțele cu extra feeling sau cu cel de-al șaselea simț. Cele care se gândesc cum pot vedea dacă au un simț extrasenzorial bun pentru a îl valorifica. Vor să îl activeze pentru a atrage beneficii, a rezona sau a discuta bine cu cei din jur și să îi înțeleagă, să intuiască ce intenții au. Asta este mai important decât orice!

Scorpion

Cariera este pe primul loc, dar apar blocaje grele pe locul de muncă din punct de vedere profesional, căci acolo sunt banii tăi, acolo sunt soluțiile pentru termen scurt și mediu. De acolo vă puteți orienta cu o busolă de destin autentică spre câștig, beneficii, evoluție corectă.

Săgetător

Vor fi anumite aspecte deloc de neglijat. Pot avea doar de câștigat din aceste aspecte cu Jupiter, cu Marte în tranzit pe cea de-a VII-a casă a horoscopului general, unde trebuie să renunți la tine pentru a-i fi bine jumătății sau celuilalt, ca să atragi bine. Bine faci, bine găsești!

Capricorn

Beneficiile țin de trecut! Acolo sunt câștigurile, rezervele, banii sau acolo sunt banii albi pentru zile negre.

Vărsător

Progresiile solare din cea de-a VII-a casă a horoscopului pot anticipa anumite alianțe profitabile, colaborări, parteneriate. La alții pot anticipa, de ce nu, acolo unde sunt înscrise anumite căsătorii, că unii pot avea parteneriate în sensul acesta.

Pești

Steliumul cu Lună, noroc divin, Saturn retrograd, Neptun retrograd și Nodul lunar nord în Berbec anunță câștiguri și nu doar de bani. La specialiști, oameni maturi, învățați, cu experiență pot apărea probleme dificile, dileme care nu îi lasă să se simtă ok. Este un zbucium, un freamăt și ține de relațiile cu cei din jur, de familie.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel