Horoscop 3 - 9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de câștig pe toate planurile

Data publicării:
Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse
Descriere foto: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 3 - 9 iunie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrale pentru perioada următoare în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

 

Berbec

Are parte de o protecție foarte puternică de la o personalitate marcantă. Este un suflet generos, care vă poate ajuta în toate demersurile. Sunteți pe calea cea bună și trebuie să fiți încrezători.

Taur

Din toate punctele de vedere veți reuși, iar reușita va fi una excepțională. Veți avea parte de un deznodământ la o situație care v-a dat bătăi de cap. În plan personal, e o persoană care vă adoră de la distanță.

Gemeni

Sunteți bulversați de o situație, așa că vă stăpânește furia, încercați dispute cu cei din jur, sunteți un pachet de nervi. Dacă nu vă temperați, s-ar putea produce o ruptură violentă cu o persoană foarte dragă sau un prieten bun.

Rac

Pasiunile, sentimentele voastre vor alterna cu posesivitate, gelozie, duritate și asta din cauza faptului că ați cheltuit niște bani pe care credeați că-i puteți întinde pe termen lung. O întâlnire pasională vă poate schimba starea de spirit.

Leu

Pentru voi, săptămâna înseamnă înnoire. Vă salvați dintr-o situație dificilă și toate lucrurile care se întâmplă în jurul vostru sunt bune. 

Fecioară

Sunteți cuprinși de prietenie, de beneficii și aveți o săptămână cu schimbări rentabile. Așteptați vizite, se întoarce o persoană în viața voastră, iar pe latura sentimentală apare o persoană către care vă îndreptați. Faceți voi primul pas.

Balanță

Câștig din toate punctele de vedere. Fericita și reușita se iau de mână și vă ajută să vă afirmați. Vă vor fi recunoscute meritele. Clarificați o situație care vă dădea bătăi de cap.

Scorpion

Sfârșitul unei situații care v-a bulversat și care în perioada anterioară v-a condus la un eșec. Condiția este să acceptați schimbarea în totalitate. Numai așa veți trăi un nou suflu și veți scăpa de angoasele care v-au apăsat.

Săgetător

Începeți ceva nou pe latura profesională, o realizare prin colaborarea cu o persoană importantă. Asta se reflectă și pe parte financiară.

Capricorn

O săptămână cu energie bine canalizată, veți domina situațiile, sunteți plini de dinamism. În ceea ce încercați să faceți, reușita e de partea voastră. 

Vărsător

Ieșiți din prizonieratul unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. Acceptați starea pe care o aveți și încercați să părăsiți acea persoană care a creat aceste neplăceri.

Pești

Au rapiditate în mișcare. Se anunță o schimbare de situație benefică, multe deplasări de făcut, iar în tot de îndepliniți șansa e de partea voastră. 

Citește și: Mihai Voropchievici, TOP 3 cele mai păcătoase zodii. Sunt caracterizate de furie, mândrie și forța de manipulare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel