Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care primește vești extraordinare

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2024.

Berbec

Este o săptămână foarte importantă! Sunt foarte multe situații și decizii pe care vor trebui să le ia sub aspect partenerial și al colaborărilor, demersurilor pe care trebuie să le facă împreună cu alții.

Taur

Muncesc cu drag și spor la locul de muncă. Pot avea noi proiecte sau noi intenții legate de proiecte. Ei au nevoie să fie înțeleși, să fie stimulați și să li se recomande ce au de făcut în continuare. Mulți pot începe de acum un proiect sau pot lua o decizie care va antrena schimbări în următoarea perioadă legate de muncă.

Gemeni

Au foarte multe discuții cu cei cu care lucrează sau cu cei cu care au o relație. Sunt foarte creativi, dornici să poată să-și transpună aceste idei în practică și să poată să ia cele mai bune decizii atât în conjuncturi care țin de viața lor privată, cât și în cea profesională. De asemenea, au nevoie de un suflu nou, să se simtă iubiți și să se simtă ca niște copii în perioada următoare.

Rac

Sunt ancorați în situații legate de casă. Unii poate că își renovează casa. Au nevoie să fie mai liniștiți, să poată să perceapă toată această perioadă ca o dorință de a se retrage în căminul lor și să se înțeleagă pe ei. Recomandarea este să stea singuri o perioadă.

Te-ar putea interesa și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Leu

Rezolvă tot felul de acte. Unii pot încheia sau semna un contract. Perioada poate să fie una nu foarte clară, să nu le aducă decizii clare sau intenții clare ale unor situații. Trebuie să mai aștepte puțin până să vadă ce le rezervă Universul.

Fecioară

Nativii Fecioară se gândesc foarte mult la ei. Sunt foarte eficienți și își pun în practică anumite nevoi, muncesc foarte mult, au calități pe care vor să și le evidențieze, fac și bani, au încredere în ei. Numai vești bune pentru ei în această săptămână.

Balanță

Sunt foarte obosiți în această săptămână. Au nevoie să se odihnească, să poată să se înțeleagă și să facă pace cu ei. Apar tot felul de stări, acum sunt bine, acum nu sunt. Trebuie să înțeleagă ce lucruri din jurul lor care îi solicită, îi scot din confort, din energia lor bună.

Scorpion

Au nevoie să se odihnească. Sunt foarte obosiți și în ultima perioadă au avut și foarte multe solicitări. Le este recomandată o perioadă de introspecție, liniște. Este important să-și asculte sufletul și să găsească și părțile bune în situațiile de viață pe care le trăiesc.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Săgetător

Sunt într-o petrecere, într-o cumetrie, se simt bine, își schimbă planurile de viitor. Au o perioadă efervescentă de care trebuie să profite. Se simt bine, ies, petrec. Trebuie să fie flexibili.

Capricorn

Au de a face cu autoritatea. Poate chiar ei sunt autoritatea și au de luat decizii sau se întâlnesc cu cineva aflat într-o funcție și au de rezolvat anumite situații care țin de interesele lor. Unii își pot schimba statutul social. Apar multe schimbări în această perioadă pentru ei.

Vărsător

Au parte de foarte multe situații care țin de călătorii. Pot pleca într-o călătorie în străinătate, pot colabora cu o agenție de turism, pot lua niște bilete.

Pești

Au de eliminat din  viața lor acele situații care stau agățate de ei, dar nu se mai regăsesc. Trebuie să elimine acele situații și să poată să regândească și o strategie financiară care să-i ajute. Pot să întâlnească oameni care să le dea idei să facă bani. Trebuie să profite!

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel