Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna următoare, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Deviza săptămânii funcționează după legea talionului, dar mai ales după sabia lui Damocles, adică ochi pentru ochi și dinte pentru dinte! Berbecul este intransigent, nu va tolera și nu va accepta orice. Unii vor avea tendința să se gândească cum funcționează această sabie a lui Damocles pentru ei. O lege pe care nu o agreăm, dar te mai gândești la ea, cum funcționează și ce poate să anticipeze. Va trebui să fiți foarte calculați, mai ales roadele și câștigurile de peste vară pentru a știi pe ce vă bazați în perioada următoare.

Taur

Veți căuta siguranță și gândiți să vă puneți la adăpost. Zodia fixă trebuie să aibă siguranță, nu suportă să nu prindă rădăcini, să nu aibă temelie la un edificiu de destin. Nu doar la bani ne referim, ci și la bunuri. Susținerea jumătății în perioada care urmează este esențială. Avantajați sunt cei căsătoriți sau cei care au un suport afectiv și emoțional de mare valoare în preajma lor. Cei care nu au, acum trebuie să se întrebe ce au înscris pe astrograma de la naștere de nu au pe nimeni acum.

Gemeni

Unele persoane au de realizat că lucrurile vor izbucni. Și-au ticsit cămara, debaraua, contul. Alții caută câștigul imediat. Trebuie să fiți chivernisiți!

Rac

Realizați că lucrurile iau o nouă întorsătură în viața voastră și nu știți cum să creionați acest nou. Vă trebuie un plan de atac, de bătălie, în așa fel încât de acolo lucrurile să revină în matcă, la un soi de normalitate. Încă nu se așează, mai aveți de tras până la primăvară, dar nu în sensul rău, ci în sensul de vigilență. Făceți-vă un calcul pe termen mai lung.

Leu

Sănătatea își va cere drepturile. Avem cvintil Lună în Leu și Marte în Rac, atenție la relațiile cu superiorii. Acolo sunt și banii, dar și contacte, contracte, parteneriate, ce vreți voi.

Fecioară

Clar va fi ceva legat de beneficii, de bunuri, de câștiguri, de bani, de tranzacții, de contracte și cum faceți să împăcați și capra, dar și varza. E mai dificil.

Balanță

Atenție ce vorbiți, ce declarați, căci diplomația salvează reputația! Balanțele care sunt diplomate vor știi să mențină un echilibru și să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Câștigurile par mascate sau ascunse de ochii curioșilor.

Scorpion

Venus are menirea de a-ți înmuia inima și sufletul atunci când vezi suferință sau oameni mai puțin norocoși decât tine. Fă în așa fel încât să nu zâmbești și să treci cu indiferență, să iei pe cineva neajutorat și să ajuți concret, în așa fel încât de acolo să își poată câștiga o pâine, să poată să aibă un loc al lui, să ai sufletul împăcat că ai cârpit un destin, că l-ai înnoit sau l-ai pus cu totul în siguranță și la adăpost.

Săgetător

Cineva de la locul de muncă va fi cu ochii pe tine sau tu cu ochii pe cineva, în așa fel încât atenția aceasta nu este de ici, de colo. Are o substanță de Cupidon. Pluto retrograd indică faptul că, la tine, câștigurile țin de trecut.

Capricorn

Pluto retrograd a revenit iar în constelația ta, deci clar vine și îi ia la întrebări pe cei care au amânat anumite chestiuni ce țin de această planetă, care trebuiau făcute. Le reactualizează pentru a fi înțelese și soluționate. Îi poate afecta pe Capricornii sensibili care nu au înțeles locul și rolul lor ca misiune de tip karmică pe Pământ. Toți cei depresivi, cu vulnerabilități, nedescurcăreți, nesiguri pe viața lor trebuie să fie atenți. Cei din jur, care au forță și tărie, ori îi susțin, ori apelează la specialiști.

Vărsător

Pluto retrograd a părăsit Vărsătorul și s-a reîntors la Capricorn, atenționându-l pe acesta dacă nu și-a făcut temele de destin. Eclipsa poate să pună amprentă fie pe ceva care ține de străinătate, de spiritualitate, de studii, fie pe relațiile sentimentale, cu copiii, cu anumite rude. Deci, în esență, Pluto retrograd poate să dea ultimatumuri la cei cu restanțe.

Pești

Veți pune punctul pe i, cu mare aplicare și diplomație, nu agresiv. Așa sunteți voi, în general. Voi înțelegeți foarte ușor mesajele subtile. Prima variantă se va dovedi cu câștig: trebuie să puneți punctul pe i, dar important e cum o faceți. Și pentru voi, dar și pentru cei din jurul vostru, a doua variantă, acolo unde nu e diplomație, se va lăsa cu consecințe. Va produce furtuni pe marea destinului, fiind o zodie dublă. Alegeți varianta deșteaptă, corectă, profitabilă.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel