Horoscop 7 - 13 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de o săptămână interesantă pe toate planurile

Data publicării:
Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews
Descriere foto: Ana-Maria Ticea, captură video Youtube, WowNews

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2024.

Berbec

Nativii Berbec în această săptămână sunt foarte angrenați în tot felul de activități! Atenție în toate aceste situații pe care le au de rezolvat împreună cu partenerii, deoarece este o situație foarte diferită față de ce au experimentat anterior. Tot ce vine înspre ei, vine cu o încărcătură aparte, a unor situații care se cer rezolvate. Trebuie să experimenteze și să se obișnuiască cu o liniște sufletească. 

Taur

Nativii Taur sunt prinși în tot felul de parteneriate, în tot felul de situații, de discuții, care au relevanță, atât la locul de muncă, cât și acasă. Trebuie să le facă față. Este foarte important pentru ei să se raporteze atât din punct de vedere al planului pragmatic, cât și personal unui răspuns cât mai adecvat vizavi de aceste cerințe și să se liniștească, să poată face pace cu ei. Pare că se grăbesc, că au destulă energie pentru a face tot felul de activități, dar pe care nu le duc la bun sfârșit.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni este o săptămână cu foarte multă creativitate și agitație pe plan mental, pentru că ei sunt foarte solicitați, mai ales că Mercur, guvernatorul lor, va schimba semnul și va intra în Scorpion pe 13 octombrie. Este o corespondență foarte importantă între ei și ceilalți, mai ales că au de rezolvat tot felul de situații la locul de muncă, se simte foarte multă presiune și încărcătură pe ei, în legătură cu sarcinile cotidiene. Trebuie să fie foarte atenți, de asemenea, și la sănătate.

Rac

Pentru nativii Rac este o perioadă foarte interesantă pentru spațiul locativ, pentru mutări, renovări, partea casnică. Este o perioadă foarte bună pentru gospodărie, pentru a-și asuma aceste sarcini de toamnă. Este momentul să se reconecteze cu ei și a-și pune stop unor activități care nu mai coincid cu cerințele sufletului lor.

Leu

Pentru nativii Leu este interesantă toată această săptămână ca aspect, o conformare a lor vizavi de cerințele altora. Au de rezolvat foarte multe acte, contracte. Nu se simt mulțumiți de socializare sau de interacțiunea cu ceilalți, poate chiar cu membrii ai familiei și se simt evitați. Trebuie să înțeleagă că toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit și să nu grăbească acțiunile.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte interesați în a obține un plus de valoare sau bani. Trebuie să se raporteze la ce aduc ei ca valoare. Trebuie să aibă încredere în ei și acest lucru îi motivează să poată să înțeleagă că toate aceste situații țin și de interacțiunile cu ceilalți, cât și de apariția în societate. Trebuie să ia pauze bine meritate, pentru a se gândi la o nouă strategie financiară.

Balanță

Nativii Balanță sunt prinși în tot felul de situații, sunt la mijloc, trebuie să găsească o soluție de compromis, pentru a nu se eschiva de la sarcini, nici să le dea altora câștig de cauză. Nu trebuie să intre în situații care să îi compromită, încât ei să aibă dreptate și ceilalți nu. Trebuie să cadă în picioare, în forma cea mai bună și să poată să se detașeze de multe situații care nu îi interesează.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt ușurați de sarcini sau sunt ascunși în spatele unor sarcini. Au parte de foarte multe intrigi, bârfe. Trebuie să stea departe de acestea, pentru că nu îi vor ajuta deloc, că vor fi descoperiți.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt destul de focusați. Mercur în Balanță îi aduce în tot felul de situații inedite în societate. Le pot fi denaturate anumite atitudini, planuri, intenții, dorințe. Le poate strica și trebuie să înțeleagă că trebuie să își plătească datoriile și nu pot scăpa.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn este importantă întreaga conjunctură legată de muncă. Această transformare profundă la care lucrează îi obosește. Până pe 19 noiembrie trebuie să poată să își activeze din sufletul lor cu totul, toată ființa lor și să poată să își conserve această energie, care se foarte multe ori, lasă de dorit. 

Vărsător

Nativii Vărsător sunt angrenați. Unii trebuie să călătorească sau pot stopa o călătorie. Își pot da seama că nu sunt încă pregătiți pentru un anumit context de viață și au nevoie să poată să mai mediteze, să se gândească dacă vor mai vorbi cu anumite persoane sau dacă nu. Câteodată este bine să te retragi, dar câteodată este bine să poți să transformi realitatea în folosul și avantajul tău. 

Pești

Nativii Pești sunt interesați de tot ce înseamnă bani, să culeagă ceea ce li se datorează sau să poată să își pună în aplicare proiectele, deoarece sunt foarte susținuți în acest context. Trebuie să înțeleagă că acele situații de viață care nu le mai corespund sau nu îi mai interesează vor pleca din viața lor și se vor elibera. Să nu oprească acele situații sau oameni, care vor să dispară.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel