Horoscop 7-14 octombrie. Mihai Voropchievici: Zodia care va face o schimbare totală!

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care va urma, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”.

Horoscop 7-14 octombrie - Berbec

Pentru nativii Berbec, săptămâna care urmează vine cu o carte de 19 roșu. Acest fapt semnalează o energie bine canalizată. Nativii din zodia Berbecului vor avea o forță activă ce îi va face să domine situațiile din împreujur și, totodată, să atragă cu ușurință atenția celorlalți. Relațiile cu cei apropiați vor fi excelente datorită magnetismului pe care îl au. Perioada aceasta le va aduce reușită în toate domeniile, fie că vorbim despre carieră, relații personale ori alte proiecte în care fac parte. Este un moment potrivit pentru a își asuma roluri de lider, precum și pentru a pune în aplicare planurile ce necesită energie și o determinare mare.

Horoscop 7-14 octombrie - Taur

Nativii din zodia Taur vor avea o săptămână mai agitată. Cartea extrasă pentru ei arată furie și dispute. O situație bulversantă le va cauza momente de tensiune și conflicte cu cei din jur. Ego-ul lor va fi rănit. Mai mult, nervozitatea poate afecta relațiile cu partenerul și chiar cu prietenii. Taurii ar trebuie să evite conflictele mari, pentru există riscul de rupturi majore. Această perioadă solicită multă prudență și înțelepciune, cu scopul de a evita daune emoționale întinse pe termen lung.

Horoscop 7-14 octombrie - Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna următoare va aduce pasivitate, dar și detașare. Cartea extrasă artă o perioadă de receptivitate și reflecție cu privire la unele evenimente din trecut ce încă apasă pe sufletul lor. Emoțiile vor fi mari și îi vor determina să se retragă din activitățile obișnuite. Gemenii trebuie să încerce în a se reconecta cu prezentul. Mai mult, pentru a face acest lucru trebuie să lase în urmă amintirile care le provoacă o stare de neliniște. Săptămâna viitoare este favorabilă pentru introspecție, dar nu este recomandat să rămână blocați în acesta.

Horoscop 7-14 octombrie - Rac

Racii vor avea o săptămână neutră, însă cu mai multe tendințe pozitive. Cartea lor indică o întâlnire călduroasă, eventul o nouă legătură romantică, dar fără obligații imediate. Relația dintre Rac și partenerul său va evolua încet, însă armonios, iar ajutorul unei femei din cercul apropiat va face dezvăluiri importante. Racii trebuie să fie răbdători, să nu forțeze evoluția evenimentelor și să lase lucrurile să vină de la sine!

Horoscop 7-14 octombrie - Leu

Leii au o carte dificilă, semnalând o perioadă de timp bulversantă ce ajunge la un sfârșit inevitabil. Deși sfârșitul poate fi dureros, acesta este necesar pentru a face loc unei schimbări profunde. Dacă acceptă schimbarea cu deschidere, Leii vor avea parte de o renaștere. 

Horoscop 7-14 octombrie - Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna va aduce o dilemă majoră. Cartea lor arată o alegere dificilă, însă nativii au îndoieli. O rivalitate cu o anumită persoană îi poate face neliniștiți și să amâne hotărârile importante. O întâlnire cu prietenii va fi benefică, aducând sfaturi valoroase în vederea luării unei decizii foarte importante.

Citește și - Zodiile care vor avea ghinion în dragoste iarna aceasta. Norocul nu le va surâde prea mult - https://www.spectacola.ro/zodiile-care-vor-avea-ghinion-in-dragoste-iarna-aceasta-norocul-nu-le-va-surade-prea-mult_41853.html 

 

Horoscop 7-14 octombrie - Balanţă

Luna octombrie este una de dragoste pentru nativii acestei zodii. Cartea lor va aduce influxuri pozitive, schimbări benefice, chiar și întoarcerea unei persoane dragi. Relațiile amicale, dar și romantice sunt la cote mari, iar Balanțele sunt îndemnate să facă primul pas.

Horoscop 7-14 octombrie - Scorpion

Pentru Scorpioni, cartea extrasă arată multe iluzii și rea-credință din partea apropiaților. O trădare sau un abandon îi va determna să se simtă prizonieri într-o situație de cumpănă. În săptămâna următoare, Scorpionii vor fi tentați să lase pe cineva apropiat abandonat, înainte ca ei înșiși să fie trădați.

Horoscop 7-14 octombrie - Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână plină de energie. Cartea lor indică demararea unei noi relații sau reaprinderea unei relații mai vechi. Pentru cei fără obligații, va apărea o nouă persoană care le va atrage atenția. Săgetătorii beneficiază de o energie combativă.

Citește și - Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității - https://www.spectacola.ro/cinci-zodii-care-vor-obtine-castiguri-financiare-in-decembrie-va-fi-o-luna-a-prosperitatii_41810.html 

 

Horoscop 7-14 octombrie - Capricorn

Capricornii vor avea o săptămână excelentă, fiind protejați de o personalitate marcantă, dar și generoasă. Această influență le va aduce multă încredere. Cei care sunt pe punctul de a se căsători vor avea un sprijin de nădejde.

Horoscop 7-14 octombrie - Vărsător

Vărsătorii vor avea o renaștere. Cartea lor arată o libertate de acțiune, precum și eliberarea dintr-o situație dificilă. O întâlnire neprevăzută le va scoate în cale o iubire fulgerătoare.

Horoscop 7-14 octombrie - Peşti

Peștii vor avea o săptămână pozitivă. Cartea lor arată plimbări, excursii, ce vor aduce o stare de relaxare. Peștii vor avea nevoia să se reconecteze cu natura. La întoarcere, lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă la locul de muncă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel