Horoscop 9 - 15 septembrie, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

În perioada următoare, o să ai momente în care îți vei dori să izbucnești, după ce ai tăcut și ai adunat foarte multe neplăceri. Problema este că vei avea tendința de a te descărca pe cei dragi. Te vei supăra, înfuria și chiar te poți răzbuna pe ei, deși nu au nicio vină. Trebuie să găsești o soluție prin care să nu aduci furia din carieră acasă. Săptămâna aceasta este prielnică pentru planuri.

Taur

Vei avea parte de o perioadă prielnică pe plan financiar. Dacă mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă, poți cere o sumă mai mare. Fii încrezător și scoate în evidență ce reprezinți și ce valoare ai tu. Trebuie să înveți să te lauzi și să te apreciezi. Oamenii vor avea altă încredere în tine. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți.

Gemeni

Vei reuși să te înțelegi cu familia, iar discuțiile vor fi mai calme și plăcute. Nu face acuzații fără să ai dovezi și nu îți arăta frustrările înainte să ți se confirme anumite bănuieli. Nu ar strica să faci o curățenie de toamnă sau să cumperi noi accesorii pentru casă. Dacă ești singur, vor apărea anumite oportunități în calea ta.

Rac

Perioada ce urmează nu va fi neapărat cea mai plăcută pentru voi. Nu încerca să forțezi lucrurile și fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Rămâi cât mai obiectiv și detașat de orice situație tensionată, chiar și în familie. Redirecționează toată impulsivitatea și furia interioară în ceva de unde ai de câștigat. 

Leu

Ai tendința de a lua decizii financiare impulsive. Este recomandat să fii mai calculat și să ai în vedere că s-ar putea să apară și alte cheltuieli neprevăzute.

Fecioară

Vei avea idei creative și un mod de a rezolva problemele mai eficient decât ceilalți. Ai tendința de a gândi prea mult anumite situații și îți faci scenarii. Este recomandat să nu stai de dimineață și până seara să te gândești.

Balanță

Sunt șanse să apară conflicte și neînțelegeri la locul de muncă, dar unele te pot ajuta. Relația cu părinții va deveni mai complicată și trebuie să găsiți un numitor comun. E o perioadă prielnică pentru educație.

Scorpion

Ai o perioadă în care nu știi ce vrei și ai senzația că poți și vrei mai mult. Vei fi mai critic și mai exigent. Întreabă-te ce poți face să îți fie mai bine pentru că puterea se află la tine.

Săgetător

Ai oportunitatea de a lămuri anumite situații cu șefii sau colegii. Poți avea probleme cu partenerul, iar la un moment dat te vei simți copleșit pentru că ești nevoit să iei doar tu anumite decizii.

Capricorn

Este recomandat să aveți grijă la drumuri pentru că întotdeauna poate apărea ceva neplanificat. Poți avea o perioadă de tristețe, resemnare sau o dorință de a o lua de la capăt. 

Vărsător

Se vor rezolva anumite probleme pe care le ai. Pot apărea certuri cu unii colegi de muncă sau chiar cu șefii. Nu ignorați problemele de sănătate pentru că lucrurile se pot agrava. 

Pești

Vă veți înțelege altfel cu oamenii din jurul vostru, de la partener, la colegii de muncă. Nu vă faceți scenarii care nu își au rostul. Veți avea o perioadă cu romantism, pasiune și creativitate.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel