Horoscop Alina Bădic 21 – 27 iulie 2024. Reușită vindecătoare pentru o zodie!

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic vine cu vești bune pentru horoscopul 21 - 27 iulie 2024.

„Dacă vă coordonați activitățile spre o zonă în care știți că este bine să vi le orientați, nu aveți cum să nu aveți reușită! Ceea ce este interesant e că poate fi o reușită vindecătoare. Altfel spus, chiar vă puteți vindeca în această perioadă, fie că este vorba despre traume, răni sau chiar boli. Orice acțiune pe care o faceți are o pârghie către sistemul nervos și vă veți simți rău dacă faceți lucruri contradictorii cu ceea ce vă spune sufletul”, a zis Alina Bădic, la B1 TV, despre nativii din zodia Taur.

 

Pe Gemeni îi așteaptă călătorii

 

„Cel mai relevant aspect pentru voi în această perioadă este legat de prezența lui Jupiter pe gradul 72. Ca atare, obligatoriu trebuie să găsiți această zonă în care să fiți foarte creativi. În cazul vostru, orice formă de negociere este privită de către univers cu foarte multă înțelegere – altfel spus, universul vă susține în orice formă de negociere. Călătoriile, de asemenea, sunt încununate de succes. Puteți face călătorii în urma cărora veți avea foarte multe reușite, foarte multă inspirație”, a mai zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Cât despre Scorpion, astrologul a zis: „Sunteți puși pe fapte mari, iar Luna Plină vă aduce mult aplomb în tot ceea ce faceți! S-ar putea să aveți o întâlnire destul de constructivă cu persoane care au aceleași preocupări cu voi. Deși ar putea fi vorba despre o persoană cu o personalitate ușor copleșitoare sau arogantă, nu sunteți deranjați de această atitudine, ci sunteți mai compatibili cu o astfel de manifestare. Sunteți predispuși către lucruri constructive în aceste zile!” Vedeți continuarea aici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel