Horoscop Alina Bădic 30 iunie – 6 iulie 2024. Zodia care devine o forță

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a prezentat, la B1 TV, horoscopul pentru 30 iunie – 6 iulie 2024.

„Este mare noroc să ai o planetă atât de puternică precum Pluto și perfect aspectată în semn. Nu aveți de făcut decât să vă luați niște repere foarte clare și să lucrați pe ele. Indiferent că este vorba despre zona profesională, planul personal sau un hobby, trebuie să vă asociați cu persoane de calitate, cu persoane pe care vă puteți baza”, a zis Alina Bădic pentru nativii din zodia Vărsător. 

 

„Uneori un cuvânt poate să reprezinte un cadou nesperat! O vorbă bună din partea unui prieten sau din partea unei persoane cu care vă simțiți foarte confortabil v-ar putea ajuta extraordinar de mult în această perioadă. Pe undeva, aveți nevoie de niște sfaturi, de un tâlc al vieții. Nu mai există loc de întors și trebuie să înțelegeți foarte clar unde sunt zona de dezamăgiri, zona de restricții ș.a.m.d. Trebuie să știți foarte clar simbolistica acestor zone!”, a mai spus astrologul despre nativii din Pești.

 

 

Cât despre nativii din Fecioară, Alina Bădic a zis: „Legământul Pluto – Uranus – Venus vă ajută foarte mult și veți fi foarte productivi din punct de vedere financiar, și veți relaționa foarte mult. Vom vedea nativi Fecioară care își întind tentaculele și au niște pârghii incredibile, vorbesc cu multă lume, produc mulți bani, se manifestă, se dezvoltă. Vă veți surprinde pe voi înșivă într-o situație în care poate altădată nici cu mintea nu vă gândeați. Pur și simplu veți deveni o forță!”, conform B1.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel