Horoscop chinezesc pentru perioada 27 august - 1 septembrie. Mai multe zodii sunt bine aspectate!

Data actualizării: | Data publicării:
Freepik.com
Descriere foto: Freepik.com

Horoscopul chinezesc pentru perioada 27 august - 1 septembrie aduce o energie învăluită în mister pentru mai multe zodii!

Șobolan (1972, 1984, 1996)

Energia ta din această săptămână este ca o floare, plină de viață și vitalitate! Lasă-te purtat de această energie și vei descoperi noi perspective și inspirații. În ceea ce privește viața socială, lucrurile sunt puțin tăcute în acest moment. Vei avea mai mult de câștigat dacă te întorci către tine și te concentrezi pe îngrijirea de sine sau pe exprimarea creativă prin hobby-uri. La locul de muncă, lasă lucrurile să se desfășoare așa cum sunt. Acum nu este momentul să agiți apele sau să schimbi planurile. Ai încredere în proces și în fluxul natural al lucrurilor.

Bivol (1973, 1985, 1997)

Energia acestei săptămâni este învăluită în mister. Dacă apar mesaje și declanșatoare din subconștientul tău, concentrează-te asupra lor și notează ceea ce observi. În dragoste, s-ar putea să vrei să faci un pas în spate , fie că ești singur sau într-o relație. În carieră, ascultă mai mult și observă. Vei ști unde trebuie să înveți mai mult și unde ești cu adevărat o autoritate. Aceasta îți va aduce încrederea necesară pentru a merge mai departe.

Tigru (1962, 1974, 1986, 1998)

În plan sentimental, fii tu însuți și lasă-ți poetul interior să iasă la suprafață. Acest lucru va aduce binecuvântări în viața ta amoroasă. Ești încurajat să fii mai selectiv în privința vieții tale sociale în această săptămână. Petrece timp cu cei dragi și cu prietenii apropiați, împărtășind binecuvântările tale cu ei! Restul poate aștepta pentru moment.

Iepure (1963, 1975, 1987, 1999)

Energia din această săptămână se concentrează profund asupra romantismului și vieții tale amoroase. Dacă ai trecut recent printr-o decepție amoroasă sau ai traume din experiențele de dragoste trecute, recuperarea și vindecarea necesită concentrare. Alege-te pe tine.  Ești încurajat să socializezi mai puțin și să te concentrezi doar pe tine și pe bunăstarea ta. Este momentul tău pentru îngrijirea de sine.

Dragon (1964, 1976, 1988, 2000)

Când vine vorba de relații, ascultă pentru a înțelege și vei hrăni cu adevărat relația ta, fie că este la început sau deja stabilită. Unii dintre voi ar putea dori să plece într-o vacanță de weekend cu partenerul. Ești încurajat să te relaxezi în viața socială. Alege experiențele care îți aduc bucurie și confort și stabilește limite sănătoase pentru orice nu pare corect.

Horoscop 26 septembrie-1 august 2024. Daniela Simulescu despre zodia care ia decizii foarte importante

Șarpe (1965, 1977, 1989, 2001)

Rămâi fidel credințelor tale. Cel cu adevărat compatibil cu tine nu te va forța niciodată să te dezonorezi sau să renunți la ceea ce este important pentru tine. Dacă ei cred că ești ridicol, și asta este un mare semnal de alarmă! Concentrează-te pe relațiile cu prietenii tăi cei mai buni în această săptămână. Lasă-i să îți ridice moralul și să îți aducă pace sufletului.

Cal (1966, 1978, 1990, 2002)

Energia din această săptămână se concentrează pe a fi precaut, dar optimist. Nu planta semințele proiectelor tale acolo unde vor eșua. Așteaptă dacă trebuie pentru un teren mai fertil și oportunități mai bune. În relații, ești încurajat să rămâi fidel nevoilor tale pentru a te simți împlinit. Nimeni nu poate convinge pe altcineva că nevoile sale sunt greșite. Lasă-ți inima să te ghideze în acest sens. În ceea ce privește viața ta socială, există un zvon în aer despre ceva unic care se apropie de tine în curând. Cu cât socializezi mai mult, cu atât îți va fi mai ușor să afli despre acest lucru înainte ca el să ajungă. În carieră, ești încurajat să fii bine echilibrat.

Capră (1967, 1979, 1991, 2003)

Energia din această săptămână este lentă, ca melasa, și te va enerva, mai ales dacă te lupți cu nerăbdarea în mod regulat. Totuși, îți aduce încet ceva spectaculos. Așadar, încearcă să te ancorezi prin exerciții de respirație sau meditație de dimineață. Mesajul pentru viața ta socială este să stabilești limite sănătoase și să iei o pauză, dacă este necesar. În carieră, stabilește un ritm sănătos pentru tine în această săptămână. 

Maimuță (1967, 1979, 1991, 2003)

În dragoste, vorbește cu mai multă blândețe și delicatețe. Vor apărea lucruri frumoase atunci când faci asta.  Pentru viața ta socială, acum este momentul să te întrebi dacă ești cu adevărat în pace în anumite grupuri. Dacă nu, s-ar putea să vrei să îți reevaluezi dinamica relațiilor pentru a înțelege ce vrea cu adevărat inima ta să faci. În carieră, menține ritmul pe care ți l-ai stabilit. Nici prea rapid, nici prea lent. Vei trece linia de sosire în curând.

Cocoș (1968, 1980, 1992, 2004)

Prioritizează îngrijirea de sine și vei fi fericit și te vei simți binecuvântat. Poți, de asemenea, să îți inviți cei dragi și prietenii cei mai buni să se alăture în asta! În dragoste, ești îndemnat să găsești calea de mijloc între ceea ce dorești să faci și ceea ce își dorește partenerul sau iubitul tău. Ai mult mai mult control decât realizezi în această săptămână. Poți decide unde vrei să mergi și care sunt aventurile care au sens pentru viața ta socială.  Lucrurile progresează așa cum ar trebui în carieră, așa că acționează cu încredere și grație. 

Câine (1969, 1981, 1993, 2005)

Energia din această săptămână este concentrată în mare parte asupra iubirii, dar mai mult dintr-un unghi platonic. Vei înflori și vei găsi bucurie dacă prioritizezi prietenii și cei dragi. În romantism, s-ar putea să vrei să îți incluzi partenerul în ieșirile cu familia și prietenii.  Dintr-o perspectivă mai largă a vieții tale sociale, acum este, de asemenea, un moment bun să încerci ceva nou și să îți faci noi prieteni.  În carieră, ești încurajat să îți iei timpul necesar și să menții un ritm constant. 

Mistreț (1970, 1982, 1994, 2006)

Energia din jurul vieții tale în această săptămână este liniștită. Poți alege să prioritizezi îngrijirea de sine sau să lenevești. În dragoste, lasă-ți latura afectivă să iasă la suprafață și să se joace! Ori de câte ori îmbini confortul și iubirea, se vor întâmpla lucruri bune. În ceea ce privește viața ta socială, acum este momentul să stabilești limite sănătoase și să ieși din zona ta de confort. Dacă știi că fricile tale te țin pe loc, găsește echilibrul potrivit pentru a crea ceva frumos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel