Horoscop, joi, 10 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în casa a IV-a. A făcut careul cu Nodurile Lunare. Ne aflăm în plin sezon al eclipselor, iar asta te afectează și pe tine. Recomandarea este să nu forțezi lucrurile, nici pe plan profesional, nici pe plan personal. Încearcă să găsești un echilibru, chiar dacă îți este greu. Nimic nu este imposibil.

Taur

S-ar putea să ratezi niște detalii destul de importante, mai ales pe plan profesional dacă încerci să-ți schimbi partenerul. Dacă este ceva ce nu-ți convine, tu s-ar putea să-ți îndrepți atenția acolo și s-ar putea să greșești.

Gemeni

Mercur va face o serie de aspecte destul de importante în următoarele zile. Nu îți complica programul, ci încearcă să îl faci cât mai simplu. Fă o selecție atentă și prioritizează.

Rac

Întreaga configurație astrală a momentului îți cere să fii mai arțăgos. În anumite momente îți faci bine să ai o limbă mai înțepată, doar că trebuie să știi când să o folosești. Trebuie să fii atent la emoții, să nu iei nimic personal, să nu te superi precum un copil și să încerci să faci o împăcare între minte și suflet.

Leu

Soarele se apropie de un careu cu Marte din casa a XII-a. Ai tendința să-ți dai singur gol. Știi că trebuie să faci ceva, știi că există o amenințare în acel proiect și cumva tu singur te ameninți. Grijă mare la masochism!

Fecioară

Mercur va face o serie de aspecte în perioada următoare, dar până atunci se zbate în casa a II-a a banilor. Asta înseamnă că ori ești prea zgârcit, ori ești prea cheltuitor. Din păcate, pentru a le demonstra altor persoane vei face unele cheltuieli pentru a le arăta că ai.

Balanță

Te irită anumite situații de la locul de muncă. Ți se par nedrepte, incorecte, dar ai grijă pentru cine sunt nedrepte. Dacă sunt pentru tine, atunci e normal să acționezi, dacă nu sunt pentru tine și nu ți s-a cerut ajutor, atunci stai în banca ta.

Scorpion

Ai inspirație, imaginație, doar că în loc să îți dai seama ce este cu adevărat important în ceea ce îți transmite mintea, tu începi să le înflorești și uiți de ceea ce este esențial. Nu visa la cai verzi pe pereți.

Săgetător

Este un consum al resurselor puțin cam dăunător pentru voi. Trebuie să fii atent la anumite detalii. Nu te lăsa periat aiurea, astfel încât să îți consumi resursele.

Capricorn

Este o perioadă în care trebuie să păstrezi o atitudine la locul de muncă, să ai o imagine impecabilă, doar că pleci de acasă unde te-ai certat cu partenerul și va fi foarte greu ca la serviciu să te descotorosești de ceea ce s-a întâmplat acasă, iar când ajungi acasă va fi foarte greu să lași pe preșul de la ușă problemele de la serviciu.

Vărsător

Poate să fie o perioadă în care ți se fac reproșuri, iar tu să ai regrete, să te superi, să te enervezi și astfel uiți ceea ce ai de făcut cu adevărat. Ai nevoie de activitate.

Pești

Nu neglija sfaturile celorlalți. Este una din acele zile în care ești mai deștept dacă înveți din greșelile altora, nu din greșelile tale.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel