Horoscop, joi, 12 septembrie 2024. Zodia care trebuie să își pună limite. Daniela Simulescu: Ce este mult strică

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Astăzi vrei să fii perfect la locul de muncă. Nu o să îți iasă, să știi, de aceea ai face bine să eviți orice exces de zel. Dacă nu este un proiect al tău nu te ocupa tu de el. Sau nu încerca să le arăți celorlalți cum se face treaba, căci s-ar putea să îți creezi invidii.

Taur/ Ascendent în Taur

Ce este mult strică. Ce este mult în alimentație, în zona amoroasă, în zona de plăceri. Cumva trebuie să găsești un punct de echilibru astăzi, în absolut orice.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ambele aspecte de astăzi, atât Sextilul Mercur - Marte, cât și Careul dintre Soare și Jupiter te vizează. De ce? Pentru că una este ce spui, ce promiți, și alta e ce faci. Dacă oamenii te percep a fi sigur, stăpân pe tine, în momentul în care te văd la fapte s-ar putea să aibă o surpriză că de fapt nu prea ai încredere în tine și nu prea știi ce vrei. Încearcă să te ponderezi și să te cizelezi puțin, astăzi.

Rac/ Ascendent în Rac

Trebuie să ai grijă la ceva, la a da de unde nu ai. Unde nu e, nu te chinui, mai ales pentru alții. La ce mă refer? Poate ești obosit și vine cineva să te roage să te ocupi de un proiect. Tu nu ai timp și energie să te ocupi de ale tale, dar de ale altora? Învață să pui limite.

Leu/ Ascendent în Leu

Știi momentul acela în care încerci  să impresionezi? Că tu faci, că tu dregi. Nu e momentul acum. Evită cheltuielile făcute doar ca să îi impresionezi pe apropiați, pe prieteni. Evită excesul de zel cu toate talentele tale, adică te pricepi, ai o anumită abilitate, nu o folosi. Nu strica orzul pe gâște.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Zodia voastră este afectată de ambele aspecte de astăzi, dar în special de Careul dintre Soare și Jupiter. Deși el sună nu foarte bine, totuși, pe tine s-ar putea să te ajute. Dacă pe alții excesul de zel de astăzi îi duce într-o zonă nu foarte plăcută, pe tine s-ar putea să te ajute să ieși din zona de confort. Și chiar ai nevoie. Poate o viață întreagă nu ai avut curaj într-un domeniu, acum nu înseamnă că ai curaj, dar înseamnă că ai un pic de tupeu și ai nevoie de el.

Balanță / Ascendent în Balanță

Odihna este foarte importantă. Când nu îți iese un proiect, o dată, de două, de trei ori, nu mai trage de el. Ci lasă noaptea să își facă treaba sau lasă o oră de liniște, de relaxare. Tu ai nevoie de o pauză. Când simți că îți arde creierul sau că nu găsești nicio soluție, ia o pauză.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dragii mei, știți cum este. Când întâlnești persoana aceea, când întâlnești în jurul tău oameni cu care te înțelegi perfect și parcă este așa o conexiune mistică, magică, astăzi să vă puneți întrebări de câte ori se întâmplă asta și mai bine să stați rezervați, pentru că s-ar putea să fiți atrași de un exterior, dar nu știți ce este în interior, mai ales în anturaj, în comunitatea din care faceți parte.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Eu în locul vostru, în această perioadă nu aș lăsa pe nimeni să îmi spună ce să fac. Nici eu nu fii foarte autoritară cu alții, dar nici pe alții nu i-aș lăsa să îmi dea ordine. Poate șefii, dar și cu ei  ar trebui să abordați  o altfel de atitudine. Careul dintre Soare și Jupiter să știți că și pe voi vă poate ajuta când e vorba de a negocia pentru voi, de a cere beneficii, de a îndrăzni mai mult.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Nu este ziua în care să arătați cât de deștepți sunteți sau să le arătați celorlalți că voi știți să faceți lucrurile mai bine. În schimb este ziua să vă arătați dispuși să învățați. Poate nu aveți ce să învățați de la alții, dar faptul că le arătați că și voi vreți, că și voi știți că mai aveți nevoie de anumite cunoștințe s-ar putea să vă ajute enorm.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Financiar trebuie să aveți foarte mare grijă să nu intrați în situații în care ”să dați lovitura”. Nu există ”să dați lovitura” în perioada asta, că s-ar putea să faceți ravagii pe plan financiar. Mai există printre voi oameni care vor să călătorească, să studieze sau să pătrundă în alte pături ale societății. Aveți aspecte bune în această perioadă.

Pești/ Ascendent în Pești

Sunteți într-o competiție cu partenerul. Unu vrea ceva, celălalt vrea altceva. Nu vă întâlniți, dar cumva vă retreziți atmosfera în cuplu. Pentru cei singuri s-ar putea să fie un moment în care au tendința de a se arunca, de a se grăbi. Puțin pragmatism nu strică.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel